fbpx

Ure: MINI Lifestyle kolekcija

Moda, Moška moda, Ženska moda

Ura je izraz lastnikove osebnosti in subtilno poudarja njen oziroma njegov stil. Nove ročne ure iz MINI Lifestyle kolekcije očarajo s svojo kakovostjo in natančnostjo, medtem ko ohranjajo pridih prefinjene elegance.

Ura je izraz lastnikove osebnosti in subtilno poudarja njen oziroma njegov stil. Nove ročne ure iz MINI Lifestyle kolekcije očarajo s svojo kakovostjo in natančnostjo, medtem ko ohranjajo pridih prefinjene elegance.

Športne ure imajo nezamenljiv pečat znamke MINI in izstopajo z izvirnimi oblikovalskimi podrobnostmi. MINI predstavlja pet zanesljivih spremljevalcev za zapestje, ki so funkcionalni in enostavni za uporabo in tako nadaljujejo tradicijo znamke MINI.

MINI štiriindvajset ur na dan

mini ura style 2013MINI Chronograph Watch ura srebrna ura, ima privlačno tridimenzionalno zasnovo in na soncu brušeno številčnico, tri kronografske oči ter indikator datuma. Satinirano ohišje iz nerjavečega jekla, oblazinjen usnjeni pas s tremi luknjami in rally oblikovalski slog zaključujejo športen videz ure. Lastniki lahko celo merijo hitrost s pomočjo štoparice in fiksne tahimetrične lestvice. Ta zelo kakovostna, analogna ura je vodoodporna do deset atmosfer in je tudi v temi dobro vidna zahvaljujoč osvetljenim kazalcem in označitvam.

Črna različica – MINI Chronograph Watch ura – vsebuje enake značilnosti. Ta model ima udoben, trajen silikonski pašček in privlačne barve z rdečim sekundnim kazalcem in gumbom za vklop. Zaščitna karirasta zastava znamke MINI pušča značilni oblikovalski pečat tako na levi strani ohišja kot na srednjem kronografskem očesu.

mini ureOblika in navdih za MINI Speedometer Watch uro  je bilo kar vozilo MINI samo, saj je številčnica analogne ure oblikovana po vzoru prepoznavnega MINI merilnika hitrosti. Vključuje tudi dodatne lastnosti, kot so indikator datuma, delno polirano ohišje iz nerjavečega jekla, osvetljene kazalce ter dva zamenljiva pasova NATO s črnimi/antracit in črnimi/rdečimi črtami. Ura je vodoodporna do deset atmosfer.

MINI Weekdays Watch ura prav tako vključuje originalno obliko MINI merilnika hitrosti. Ta športna analogna ura prikazuje dneve v tednu v živo oranžni barvi in ima osvetljene kazalce, kar lastniku omogoča, da ve koliko je ura tudi v temi. Ura ima silikonski pašček in je vodoodporna do treh atmosfer.

Digitalna MINI Watch ura je na voljo v črni ali beli barvi in je modni hit kolekcije. Pravokoten zaslon lahko služi kot ogledalo, nato pa se s pritiskom na gumb  preklopi v fluorescentno rdeč prikazovalnik časa in datuma. Reliefno oblikovan silikonski pašček spominja na karirasto ciljno zastavo. Model se lahko prilagodi za vsakega uporabnika po zaslugi zamenljivih sponk v beli, črni, rdeči ali pa limeta zeleni barvi.

Vse ure, kot tudi številni drugi novi dodatki iz MINI Lifestyle kolekcije so na voljo od septembra 2013 pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih vozil MINI ter na uradni spletni strani.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam