fbpx

Novi načini nanašanja črtala za oči

Lepota, Novice, Prva stran

Namesto navadne črne črte ob očesni veki, lahko preizkusite nekaj bolj drznega …

Uporaba črtala sega že v davno preteklost. Prvi so jo uporabljali Egipčani. Z močno obrobljenimi očmi so se zaščitili pred puščavskim soncem. Sama kraljica Kleopatra pa je verjela, da jo dramatično obrobljene oči ščitijo pred negativnimi energijami in samim zlom.

cleopatra

gold cleopatra

Danes pa se črtalo bolj kot zaradi “zaščite” uporablja kot enostavni trik za popolno transformacijo našega obraza. Vse ženske, ki vsakodnevno uporabljajo črtalo, vedo, da je osnova pri ličenju. Ena poteza in naš pogled je popolnoma drugačen. Tako čez dan kot za zvečer je črtalo prava rešitev za dovršen makeup.

cat

In če ste ljubiteljice črtala, tako kot jaz, vas bodo zadnji trendi navdušili! Namesto navadne črne črte ob očesni veki, lahko preizkusite nekaj bolj drznega. Uporabljajte vse možne barve, od modre, zlate do srebrne in celo bele. Dajte si duška, izrazite svojo strast in talent ter dobesedno rišite okrog oči. Pikice, zvezdice in krivulje… bolj nenavadno, bolj je v trendu. Zagotovo boste našle kakšno idejo na spodnjih slikah.

zeleno whitw turkizno rumeno rdeče pisano pikice modra metalic črno risanje

Foto: Pinterest

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam