fbpx

Novi obraz znamke H&M: ‘kul’ modna babica, ki jo vsi občudujejo

Moda

73-letna Debra je postala eden od zaščitnih obrazov švedskega nizkocenovnika H&M v oglasni kampanji, ki so jo te dni posneli za novo praznično modno kolekcijo.

Debra Rapoport je 73-letna ikona stila, učiteljica šivanja in na novo odkrit model, ne glede na to, da je že vstopila v jesen življenja. Debra na svojem domu organizira tečaje, na katerih poučuje, kako se izdeluje klobuke. Njeni študenti si pri tem lahko ogledajo ročno narejene klobuke izpod Debrinih prstov in druge modne dodatke, seveda ob prijetnem klepetu in kozarčku vina.

Toda Debrini popoldanski tečaji niso niti najmanj podobni običajnim tečajem. Debra namreč slovi po veščini ustvarjanja oblačil in drugih uporabnih izdelkov iz recikliranih materialov. Tako na primer študentom med drugim da nalogo, da naredijo klobuk v celoti iz (že recikliranega) toaletnega papirja.

Starejše ženske nikakor niso za na odpad, ampak izžarevajo svojsten stil in izjemno veselje do življenja, nekaj, kar vsi radi vidimo na komerkoli, ne glede na leta ali spol. Debra Rapoport je odličen primer nekoga, ki obožuje kreativnost in slednjo uporablja za svoj pogon. Z zlato-modrimi nogavicami, veliko ogrlico in perjem okoli vratu je videti neverjetno. Nekateri pač znajo nositi celo over-size modne dodatke, ne da bi pri tem izpadli smešno!

Debra je te dni postala eden od zaščitnih obrazov švedskega modnega nizkocenovnika H&M, gre pa za božično kolekcijo oblačil, ki so jo pravkar snemali za oglasno kampanjo v izmišljenem hotelu Mauritz. Kolekcija je posneta v obliki mini epizod, vsaka od njih prikazuje modne kreacije, umeščene v prijetno božično atmosfero.

Glavna zvezda nove oglasne kampanje H&M je sicer manekenka Grace Elizabeth, v njeni družbi so še igralka Aubrey Plaza, glasbenica Adonis Bosso in kajpak je tu še 73-letna Debra Rapoport. Za praznično sezono 2018/19 se je H&M osredinil na prefinjen monokromni slog z zanimivim krojenjem, na ženske smokinge iz satena in okrašene ženske pletenine. V praznični novoletni kolekciji najdemo tudi ‘casual’ oblačila, pletenine in majice s potiskom za moške. Kar se tiče otroških oblačil, so mnoga okrašena s kovinsko tkanino, svetlečimi se detajli in geometrijskimi vzorci.

Debra Rapoport v svojih slovečih ‘street style’ izdajah

Nova kolekcija H&M za praznične dni zaobjema vse generacije in oba spola, Debra Rapoport, ki so jo denimo na Pinterestu že pred leti ustoličili za ikono stila, pa se je kot predstavnica starejše generacije odlično znašla v vlogi mankenke, kaj menite? Oh, ko bi le bila tudi naša babica tako ‘cool’!

 

D. S.

Foto: Instagram, H&M, Fashion.hr, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam