fbpx

Novo na slovenskem trgu: Parada nakit

Moda, Ženska moda

Ljubiteljicam mode in unikatnega nakita bo zagotovo všeč čisto svež nakit na slovenskem trgu. Predstavljamo vam znamko nakita Parada, ki zajema pestro linijo profesionalno izdelanega nakita.

parada pisana

Ljubiteljicam mode in unikatnega nakita bo zagotovo všeč čisto svež nakit na slovenskem trgu. Predstavljamo vam znamko nakita Parada, ki zajema pestro linijo profesionalno izdelanega nakita. Izjemna linija nepogrešljivih modnih dodatkov je posebna v svoji zasnovi in namenjena prilagojeni moderni ženski.

Drage dame, na voljo so vam edinstvene glamurozne ogrlice, ki vas bodo naredile predvsem drzne in opazne.

parada ogrlice

Med modnimi dodatki lahko zasledimo tudi različne velikosti in oblike uhanov, ki absolutno pripomorejo k vašemu videzu.
parada uhaniNepogrešljiv modni dodatek, ki naredi vaše roke bolj zanimive so vpadljive zapestnice, ki jih enostavno morate imeti.
parada zapestniceCelotno kolekcijo modnega nakita Parada si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani, kjer vsak najde nekaj zase med drugim tudi modne dodatke, ki dopolnjujejo kolekcijo. To so prstani, etuiji za vaše mobilne telefone in komplete (uhani + ogrlica). V času obdarovanj pa lahko svojim bližnjim podarite darilne bone v vrednosti 20, 40, 80 ali 100 evrov.

Za več informacij ter novosti so vam na voljo tudi na uradni Facebook strani. Pustite se razvajati z večno modnim nakitom Parada.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam