fbpx

Novo prestižno stanovanje zakoncev Clooney

Dekor, Prva stran, Znani

Prestižno stanovanje na Manhattnu.

Zvezdniški par, ki je znan po popolnem (in zelo dragem) slogu, je pred kratkim postal bogatejši še za eno nepremičnino. Igralec George in soproga Amal, sicer zelo uspešna mednarodna odvetnica, sta po posestvih, ki jih imata v Veliki Britaniji, Italiji in Kaliforniji, dodala še prestižno stanovanje v New Yorku.

Po poročanju New York Posta, sta kupila stanovanje v novi zgradbi na Manhattnu, ki bo vseljivo prihodnje leto. Prestižni nebotičnik ima 63 nadstropij, slavna zakonca pa, v nasprotju s pričakovanji, nista kupila penthousa, ampak stanovanje v 49. nadstropju, ki pa ni nič manj manjši. V nebotičniku bo med drugim na volju tudi fine dinning restavracija, kjer bo jedi pripravljal Joël Robuchon, Francoz, ki ga imenujejo Chef stoletja, saj ima skupno v lasti kar 33 Michelinovih zvezdic, kar je največ na svetu. Poleg restavracije bo na voljo tudi gourmet tržnica, telovadnica, knjižnica, dvorana za ples in seveda ogromen bazen.

V nebotičniku je 94 prostornih stanovanj, ki jih zaznamujejo visoki stropi ter steklene stene, ki prostore krasijo z naravno svetlobo in omogočajo dih jemajoč pogled na New York.

clooney-4-841f12_840_472

clooney-3-74b838_840_472

clooney-2-46dfd8_840_472

Foto: streeeasy.co.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam