fbpx

Novoletne zaobljube, ki jih moramo spremeniti!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Začetek novega leta radi dočakamo z jasno zastavljenimi cilji in željami.

Začetek novega leta radi dočakamo z jasno zastavljenimi cilji in željami, nekatere pa je kljub temu boljše pustiti v letu, ki se poslavlja. Če bodo vaše zaobljube za 2018 zelo velike, si najprej preberite ta prispevek.

V novem letu bom shujšala

Januarja, ko se zaključijo vse zabave in pojedine ter stopimo na tehtnico, nam manjka le malo, da se onesvestimo, zato trdno sklenemo, da bomo uvedli strogo dieto, ki pa jo opustimo že čez teden dni.

Zato …
Namesto da shujšamo s pomočjo diete ali da kupimo letno vstopnico za fitnes, kamor hodimo le prvi mesec, si raje obljubite, da boste jedli bolj zdravo hrano. Ko se boste osredotočili na to, namesto v namišljeno suhico, boste dobili, kar ste si želeli: več energije in lepo postavo.

V novem letu se bom zaljubila

Čudne stvari se dogajajo, kadar smo na lovu za fantom ali možem. Potem, ko korak za korakom ugotavljate, da je ideja o partnerju lepa, je vaš partner daleč os osebe, ki ste si jo želeli.

Zato …
Ne silite nikamor. Namesto obupanega iskanja začnite nekaj novega. Pojdite na tečaj francoskega jezika, salse ali obiščite nov lokal. Morda boste prav tam našli idealnega partnerja. Ne oklevajte popiti pijače z neznancem (če ste na javnem in znanem prostoru), ali se prijaviti na spletno stran za zmenke.

V novem letu bom obnovila garderobo

Seveda … stran boste vrgli stara oblačila, nova pa boste kupili na razprodajah. Obstajata kar dve težavi: naenkrat boste potrebovali veliko oblačil, omejeni pa ste samo na jesenske in zimske kose, ki so trenutno v trgovinah.

Zato …
Namesto da podarite, ali zavržete stara oblačila, si rajši kupite kakšen nov modni dodatek, s katerim boste osvežili garderobo, ki jo nosite že nekaj sezon. Zanesite se na nas in spremljajte naše nasvete, kako nositi posamezne kose s pomočjo navdihujočih outfitov ter selektivno izbirajte kose v svoji omari. Presenečeni boste, kako lahko že majhni modni dodatki popolnoma spremenijo vaš outfit. Šele nato pojdite v Zaro ali Mango, da si privoščite kakšno novo oblačilo.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam