fbpx

Novost na svetovnem trgu: Najhitrejši sušilnik za lase

Lepota, Novice, Prva stran, Tehnologija

Sušilec las nenavadne oblike.

Na novem modelu Dyson Supersonic sušilnika za lase je delalo kar 103 inženirjev, ampak tisto, kar nas najbolj zanima je, kako hitro posuši naše lase. Britanski izumitelj in industrijski oblikovalec James Dyson trdi, da je naprava osemkrat močnejša od katerekoli druge naprave, ki jo lahko danes najdemo na trgu.

Kot pravijo, so poskušali sušiti na 1.625 kilometrov lase, kar je dober kazalnik, da se nov kos tehnologije v svetu stiliranja pričesk zares izplača. Dyson pravi, da je to najhitrejši sušilnik za lase, ki bo v trenutku posušil vaše lase. Ta sušilnik je popolnoma drugačne oblike od kateregakoli na trgu, temperatura zraka pa se spremeni 20-krat na sekundo, medtem ko ohranja optimalno temperaturo pod kontrolo.

ssss

To je razlog, zakaj se lasje lahko posušijo brez tveganja poškodb v hudi vročini. Glava sušilca je veliko manjša, vendar močnejša od klasičnih modelov. Oblikovalci so vgradili tudi določen motor na ročaju, zaradi česar je sušenje las lažje in brez bolečin v rokah. Ta naprava ima nastavke za sušenje lase po potrebi uporabnika, tako da lahko svojo najljubšo pričesko ustvarite v samo nekaj minutah, brez razburjanja in s slogom. Svoj primerek lahko dobite na spletni strani Dyson ali pa kupite v Londonu, ko se bo pojavil na trgu v mesecu juniju.

Foto: dyson


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam