fbpx

‘Nude’ odtenki: nov trend v barvanju las

Lasje, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Prva stran, trend, Zanimivosti

‘Nude’ trend z nekaj enostavnimi triki ter izbrano tehniko barvanja zgolj poudari lepoto vaše naravne barve las.

Začetek novega leta vedno vzbudi željo po spremembah. Le zakaj ne bi začele z lasmi? Veliko žensk si barva lase, a pri tem nočejo tvegati in eksperimentirati z novo barvo las, kar je škoda. Nova barva las namreč poskrbi za takojšnjo osvežitev videza.

Za spremembo frizure lahko poskrbite na številne načine, denimo s spremembo dolžine, z ravnim striženjem las, ki ustvari modno dramatičnost, s prameni in resastim striženjem, ki poskrbi za volumen v laseh, a prav tako učinkovita je sprememba barve. Znani koloristi in frizerji so predstavili nove bauty trende in barve las, pa tudi nove tehnike v barvanju las.

M A J A #haircut #modernshag #anhcotran #livedinhair

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on

nu.MIAMI #newlook #freshcut # anhcotran #miami

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on

Med novimi trendi vsekakor velja omeniti nude barve za lase, ki poskrbijo za naraven videz. Nude oziroma kožni odtenki so nadvse privlačni, ko gre za ličenje, v trendu so denimo kožni odtenki šminke za ustnice in senčke za oči, sedaj pa nude odtenek postaja ena najbolj zaželenih izbir tudi, ko gre za barvanje las.

SNIP SNIP #waveformation #haircut #sf #anhcotran

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on

Od nežnih kremnato blond nians do zamolklo rjavih odtenkov ali oranžkastih tonov, gre za subtilen odtenek, ki poskrbi za naraven videz in pristaja vsakomur. Nude trend se začne z vašo naravno barvo las in z nekaj enostavnimi triki ter izbrano tehniko barvanja zgolj poudari lepoto vaše naravne barve las ter tako ustvari njeno najboljšo verzijo.

》》》 Vanilla Milkshake ?

A post shared by Mika Rogerson (@mikaatbhc) on

Za nekatere bo izbira pol-obstojnih ali obstojnih barv za lase najbolj primerna izbira, druge bodo ta učinek dosegle z balayage tehniko barvanja pramenov. Novi nude trend vam bo všeč tudi zato, ker ta barva zahteva minimalno vzdrževanje.

?

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Kako so videti različne barve las, ko so poudarjene z nude trendom, pa si lahko ogledate na pričujočih fotografijah z Instagrama. Vas že mika, da bi obiskale frizerski salon?

 

Foto: Profimedia, Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam