fbpx

O, gospod Bond, tega pa od vas nismo pričakovali!

Lifestyle

»Lahka« Bondova dekleta so, po seksističnih obtožbah, res mogoče šla v pozabo, vendar se v prihajajočem filmu o najbolj znanem tajnem agentu njenega veličanstva pojavi prav posebno dekle.

Mail On Sunday je potrdil govorice, da je zloglasni agent oče petletne hčerke, ki bo predstavljena v najnovejšem filmu No Time To Die.

Bond, ki ga igra Daniel Craig, je oče Mathilde, plod ljubezenske zveze z dr. Madeleine Swann, ki jo igra francoska igralka Lea Seydoux.

Govorice so se pojavile prejšnji teden, ko so se na spletni strani eBay začeli prodajati dnevni sporedi, kje in kdaj morajo biti igralci prisotni na snemanju.

V sporedu je opisan prizor, posnet lani v južni Italiji, v katerem je poleg dr. Swann prisotna še Nomi, prva temnopolta agentka 00 – ter otrok po imenu Mathilde, ki jo igra petletna Lisa-Dorah Sonne.

Prizor #235, kot ga navaja razpored, opisuje prizor, kjer Nomi poskrbi za varnost dr. Swannove ter Mathilde.

Paparazzi so med snemanjem v objektive ujeli deklico v družbi ostalih igralcev in snemalne ekipe, vendar pa še ni potrjeno, ali je to Mathilde.

Vir znotraj filmske je povedal:

»Da, res je. Bond je oče. Daniel je želel ta film narediti bolj presenetljiv in zabaven. Daniel je starejši in njegov Bond je odrasel in na življenje gleda skozi prizmo očetovstva.«

Premiera filma je bila planirana za april, vendar so, zaradi pandemije, predstavitev prestavili na november.

Foto: Getty, Mega, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam