fbpx

O, kako žalostno: po 10 letih in 4 otrocih na Facebooku izve, da ga žena vara!

Odnosi

Ta boleča življenjska zgodba je pretresla številne ljudi po svetu. Američan Seth Megow je izvedel, da ga je žena prevarala z več moškimi, spoznanje je prišlo, ko je prebral ženin Facebook profil

Sethova žena je res prav neprevidno pustila svoj računalnik odprt in na njem še aktiven Facebook profil. Seth je zato zagledal intimna sporočila svoje žene, ki si jih je dopisovala z drugimi moškimi, ter ugotovil, da ga ljubljena žena Crissy vara že vsaj dve leti.

Poročila sta se zelo mlada, pri 19-ih. Seth je za spletno stran z imenom Love What Matters oziroma v prevodu “Ljubi to, kar je pomembno” delil svojo srce parajočo zgodbo o ženinem varanju. Dejal je, da sta bila z ženo najboljša prijatelja in šla skupaj tudi čez težke trenutke, zato ga je spoznanje, da ga vara, za povrh je to izvedel po branju njenega FB profila, popolnoma zlomilo.

Nekoč srečna družina, a idila je Crissy zdolgočasila…

Prvih 8 let zakona je bilo njuno najlepše obdobje, zadnji dve leti pa je odnos postajal pekel, je za portal povedal Seth, ki je bivšo ženo – prevarantko ne ravno gentlemansko ‘zašpecal’ vesoljnemu občestvu ter se ji tako bržkone maščeval. Čeprav se je Crissy že dlje časa čudno obnašala, je Seth to pripisal njeni poporodni depresiji in jemanju zdravil. Zaradi tega je potrpel z njo, ne da bi vedel, da je ženino spremenjeno obnašanje v resnici posledica tega, da ga je varala in to z več moškimi.

Zdaj že bivša zakonca imata štiri otroke, ki so se jima rodili v prvih 8 letih, ta je Seth opisal kot ‘najbolj srečna’. Seth je povedal, kako se je Crissy sčasoma povsem oddaljila od družine:

“Začutil sem, da nekaj ni kot ponavadi. Najprej sem mislil, da je to zaradi stresa, ki ga je imela v službi, skrbi za otroke in naš novi dom. Težko jo je bilo pripraviti celo do tega, da se usedeva in pogovoriva o skupnih stvareh ali čemerkoli. Po nekaj mesecih je preprosto nehala prihajati domov po večernih izhodih ‘s prijateljicami’, opazil sem še, da je spremenila gesla na svojih družbenih omrežjih.”

Seth je dodal, kako ga je Crissy skušala prepričati, da noči preživlja s prijateljicami, ter ves čas pazila, da je mož ne bi odkril. Nenadoma je začela izdatke plačevati z gotovino, da mož po bančnih izpiskih kartic ne bi mogel ugotoviti, kje je bila, ko je kaj plačala. Prav tako mu ni dovolila, da gleda v njen prenosni telefon. Seth je bil kljub temu še naprej sveto prepričan, da ga žena ne bi nikoli prevarala.

Kar brez panike, Seth se je že potolažil z novo izbranko

Kar je Setha najbolj prizadelo, je bila ugotovitev, da je bila žena z enim od ljubimcev v zvezi kar leto dni in to ne le zaradi seksa. Iz sporočil, ki sta si jih pošiljala in jih nespametna Crissy iz sentimentalnosti ni izbrisala, se je dalo razbrati, da je bila v odnosu s tem moškim prisotna ljubezen.

Seth se je spomnil, kako je ženi pomagal, ko so bili otroci še majhni.

“Ponoči sem vstajal in ji prinašal novorojenčka, da ga je podojila, potem pa ga odnesel nazaj v zibko. Poskušal sem ji olajšati življenje, kolikor sem le lahko. Delal sem v skladišču, da sem nas preživljal, medtem ko se je ona ukvarjala z dokončanjem univerzitetnega študija.”

Naivni in mehkužni Seth, ki je med samopomilovanjem pozabil, da je povsem normalno, če si partnerja pomagata, je na spletu še potožil, kako težko mu je bilo najti novo partnerko, saj je povsem izgubil samozavest, ko mu je nekdanja soproga dejala, da je ‘on sicer odličen moški, a da gredo zasluge za to v prvi vrsti njej, saj ga je prav ona spremenila’.

Čisto mogoče! Seth je očitno brez težav kar hitro našel novo dekle, čeprav je oče samohranilec 4 otrok. Začel je pisati tudi blog z naslovom ‘Kdo je dal moj iPad v stroj za pomivanje posode’, ki govori o njegovem življenju s štirimi nadebudneži. Crissy, njegova bivša, pa je za seboj pustila tako njega, kot njune otroke in nemara razočarana nad moškimi začela živeti z – žensko. Ja, življenje včasih spiše prav nenavadne zgodbe.

D. S.

Foto: Instagram, People, Mirror Online, KinBox, Love What Matters


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam