fbpx

V kampanji Alexandra Wanga, DoSomething, nastopilo 38 modelov

Moda, Novice

Da bi proslavili 10. obletnico Alexandra Wanga, je modni oblikovalec ustvaril dobrodelno kratko majico in pulover v sodelovanju z enim od največjih organizacij, ki podpirajo mladinske in družbene spremembe, DoSometihng.org. Priznani fotograf Steven Klein je posnel vrsto portretov od ljudi, ki jih Wang obožuje in imajo hkrati tudi vpliv mladine z močnim in ustreznim glasom. […]

Da bi proslavili 10. obletnico Alexandra Wanga, je modni oblikovalec ustvaril dobrodelno kratko majico in pulover v sodelovanju z enim od največjih organizacij, ki podpirajo mladinske in družbene spremembe, DoSometihng.org.

wangsty

Priznani fotograf Steven Klein je posnel vrsto portretov od ljudi, ki jih Wang obožuje in imajo hkrati tudi vpliv mladine z močnim in ustreznim glasom. V kampanji so poleg Kate Moss in Kim Kardashian nastpili tudi  A$AP Rocky, Alice Glass, Alison Mosshart, Aluna Francis, Angel Haze, Anna Ewers, Behati Prinsloo, Beth Ditto, Cara Delevingne, Danny Fuller, Daria Werbowy, Fei Fei Sun, Gemma Ward, Georgia May Jagger, Grimes, HAIM, Jhené Aiko, Joan Smalls, Kanye West, Koa Smith, Kristen Wiig, Lara Stone, Lauren Hutton, Lykke Li, Mariel Hemingway, Natasha Poly, Pamela Anderson, Pascal Dangin, Pusha T, Raquel Zimmermann, Rod Stewart, Steven Klein, Taraji P. Henson, The Weeknd in Tyga.

Wang je zasnoval DoSomething majice in puloverje, ki so jih nosili vsi udeleženci v lastnem osebnem stilu. Od danes naprej bodo The Alexander Wang x DoSomething puloverji in majice na voljo izključno v Wangovih trgovinah po vsem svetu in na spletni strani www.alexanderwang.com.

Vir: alexakderwang.com

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam