fbpx

Ob dnevu žena! 5 citatov močnih in uspešnih žensk!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Tulipan si zaslužite vsak dan in ne le enkrat na leto!

Danes praznujemo Dan žena in hkrati opominjamo, da se ženske še danes borimo za enakopravnost, enako plačilo na delovnih mestih, prav tako pa niso redke tudi opazke na račun našega spola. Žal je na slednje družba že tako navajena, da jih niti ne opazi, saj veljajo za »normalne«.

Ženske niso le gospodične, stare pod 30 let, saj se njihovo življenje takrat ne konča, kot v medijih večkrat opazimo. Prav tako se zdi, da v času napredka, z razpravami o pravici do splava in plačljivi kontracepciji bežimo nazaj v preteklost. Zavedajte se, da si zaslužite tulipan vsak dan in ne le na 8. marec. Posebne ste vsak dan!

Ob dnevu žena smo izbrali 5 udarnih citatov močnih žensk, ki vas bodo zagotovo navdihnili. Ne pozabite drage dame, vsi ostali so že zasedeni, zato bodite to kar ste in se med sabo podpirajte!

Ženske morajo delati precej bolj trdo, da v tem svetu uspejo. Razjezi me, da ženske ne dobijo enakih priložnosti in plač kot moški. Sprijaznimo se, denar da moškim še več moči, da definirajo vrednote, kaj je seksi, kaj je ženstveno in vse to sra***. Na koncu dneva ne gre le za pravice enakopravnosti, gre za to, kako razmišljamo. Preoblikovati moramo naše sprejemanje, kako gledamo nase.”

Beyoncé

“V svoje življenje ne spuščajte ljudi, ki vas potegnejo navzdol. Zaupajte svojim instinktom, dobra razmerja prijajo dobro. Ne povzročajo preveč bolečine. In to ne mislim samo za ljubezenske partnerje, ampak tudi za prijatelje in znance, ki jih izberete. Trik je v ljudeh, s katerimi se obkrožate.”

Michelle Obama  

»Kritiko vzemi resno, a ne osebno.«

Hillary Clinton

 

“Nisem točno vedela, kaj želim delati, vedela sem, kakšna ženska želim postati.”

Diane Von Furstenberg

 

»Sem močna, ambiciozna in točno vem, kaj hočem. Če sem zaradi tega pras***, uredu!«

Madonna

Čestitamo vam ob Dnevu žena in vam želim lep dan!

 

Vir foto: SC


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam