fbpx

Ob modnem slogu te 63-letne Francozinje bi zardela marsikatera ‘fashionista’!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Odličen modni slog igralke Isabelle Huppert na rdečih preprogah in tudi zunaj njih vas bo navdušil!

Tudi, če še niste slišali zanjo, saj ni tako razvpita, kot nekatere druge njene igralske kolegice, ste jo zagotovo že opazili na kakšni od največjih svetovnih gala prireditev na rdečih preprogah. No, naša ‘starejša’ generacija, sploh pa vsi ljubitelji filma, jo nedvomno poznamo: gre namreč za Isabelle Huppert.

Na podelitvi nagrad Zlati globusi (Golden Globes Awards) je osvojila prestižno nagrado za najboljšo žensko vlogo in sicer v filmu Elle. Ko se je pojavila v nenavadni, malce prozorni bluzi s svetlikajočimi se elementi in v dolgem krilu z razporkom, ta outfit je nadgradila z uhani na zapenjanje, so jo takoj uvrstili na seznam najboljše oblečenih žensk.

Seveda pa to ni edina stilska zmaga te pri 63-letih še vedno zares lepe in seksi Francozinje. Ta elegantna dama je posnela v svoji karieri že več kot sto filmov in skladno s tem se je že ničkolikokrat pojavila na rdečih preprogah, kjer pa vedno uspe osupniti s čudovitim videzom.

Že v 70. letih je kot še mlada in že takrat priznano nadarjena igralka oboževala modo, velikokrat je hodila na modne revije in v modnih hišah Dior ter Chanel so imeli zanjo vedno rezerviran sedež v prvi vrsti.

Tudi danes je njen modni slog sofisticiran, zato nas ne preseneča, da spada med najboljše oblečene slavne ženske. Če do zdaj o njej še niste razmišljali kot o ikoni stila, lahko sedaj upravičeno začnete.

Nosi predvsem klasiko, dobro ukrojene kostime, obleke z dolgimi rokavi, maxi krila, ki se spodaj zvončasto razširijo in vse to nosi na tisti tipičen, francosko nonšalanten način.

Tej izvrstni in lepi igralki izrekamo poklon, nekaj njenih najlepših slogov oblačenja pa si lahko ogledate tudi na zgornjih fotografijah.

 

Foto: IndieWire, Los Angeles Times, W Magazine, Pinterest, The Film Stage, Vogue, Cosmopolitan

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam