fbpx

Oblačila, ki jim moramo reči zbogom!

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Kosi, ki jim morate pomahati v slovo!

Vsi »klonirani« kosi,

oziroma vsi kosi, ki so si med seboj zelo podobni. Spodnje perilo in navadne majice se tu ne upoštevajo, če pa imate v omari 6 podobnih oblek s cvetličnim vzorcem, je čas, da se odločite, od katerih se boste poslovili. Kose med seboj primerjajte in si pošteno odgovorite na vprašanje, ali se med seboj resnično tako razlikujejo, da ne boste mogli pogrešati niti enega in spomnite se, zakaj ste posamezne kose kupili. Ali so vas v to prepričali prijatelji, ali je bilo to v času razprodaj … Ko boste sami prišli do teh odgovorov, teh napak ne boste več ponavljali.

»Deviška« oblačila,

oziroma vsa oblačila, ki jih niste oblekli niti enkrat. Sami pri sebi veste, da jih nima smisla obdržati v omari in upati, da bo nekoč končno napočil njihov čas. Prav tako preverite vse te kose: so bili kupljeni v isti trgovini, za posebne priložnosti ali imajo kakšne posebne dodatke ali pa so v nenavadni barvi, se njihov kroj razlikuje od ostalih kosov v omari? Več, kot boste našli teh »vzorcev«, bolj se boste temu izogibali.

Oblačila za dom.

Prevelike trenirke, umazane majice, raztegnjeni puloverji in majice z luknjami … To so kosi, v katerih si ne želite biti videni. Tudi če ste ves čas doma, se lepo oblecite zase, vse nagnusne kose pa pospremite do smetnjaka.

Nekoč dobri outfiti.

To so vsi kosi, v katere ste bili nekoč neskončno zaljubljeni, danes pa se pravzaprav ne spomnite več, kdaj ste jih nazadnje oblekli. Poskušajte se spomniti, kaj točno vam je bilo na teh kosih všeč in kaj se je od takrat spremenilo. Ste morda posnemali tuje sloge, pa ne veste točno, kaj vam je bilo na teh kosih všeč?

Oblačila za »neko drugo vas«

To so vsi kosi, ki so vam premajhni ali preveliki. Najprej moramo ugotoviti, kaj je s temi osi narobe in če ugotovimo, da imajo vse hlače enako težavo, potem moramo poiskati drug kroj in material. Če imate težavo zaradi nihanja telesne teže, si izberite oblačila, ki so iz prilagodljivih krojev in materialov in vam bodo pristajala z nekaj več ali manj kilogrami.

 

Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam