fbpx

Obleka Kate Middleton, SJP in Ivanke Trump, ki so jo takoj razprodali!

Moda

Znamka italijanske oblikovalke Alessandre Rich s sedežem v Londonu je z mornarsko modro maksi obleko s ‘polka-dot’ pikami in kontrastnimi poudarki v belem očitno zaigrala na prave strune!

Ko se slavne ženske, ki slovijo po sicer medsebojno raznolikem slogu oblačenja, odločijo za popolnoma enako in v trenutku prepoznavno obleko, ženski del javnosti kajpak našpiči ušesa in oči. Lahko ste prepričane, da gre v tem primeru za kreacijo, ki si jo nenadoma zaželijo tako rekoč vse in da bodo dotični model v trgovinah nemudoma razprodali!

Sarah Jessica Parker alias SJP je to pikčasto ‘polka-dot’ mornarsko modro obleko nosila na svečanem večeru, ki ga je v New Yorku pripravilo gledališče Irish Repertory Theatre, dedinja in poslovna ženska Ivanka Trump je ta damski model nosila na malce drugačen način, z dodatkem belega pasu.

Vojvodinja kambriška Kate Middleton pa je to obleko izbrala za družinsko fotografiranje ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa. Tudi ameriška igralka Abigail Spencer, ki je igrala skupaj z Meghan Markle v nadaljevanki o pravnikih z naslovom Suits (Obleke), je na poroki svoje nekdanje sodelavke nosila to prekrasno obleko v mornarsko modri barvi.

View this post on Instagram

هذه المرة لم تطل #كيت_ميدلتون بفستان سبق وأن ارتدته لكن سبق وأن رأيناه في زفاف #هاري_ميغان على زميلتها في مسلسل #سوت #ابيغيل_سبنسر و بعدها على #ايفانكا_ترامب . . تصميم الفستان مناسب أكثر لستايل جسم ايفانكا. . كما سبق وارتدى هذا الفستان كل من سارة جيسكا باركر – ديزي ريدلي – كريستي برينكلي . . . #موضه #مشاهير# #الامير_هاري #العائلة_الملكية #الامير_ويليام #الامير_لويس #اليسندرا_ريتش #classyoutfits4me #bestylishwithlama #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #royalfamily #alessandrarich #ivankatrump #abigailspencer

A post shared by Lama. Z. Boumatar (@be_stylish_with_lama) on

Gre za model, ki ga je oblikovala italijanska kreatorka Alessandra Rich, ta ima sedež svoje modne hiše v Londonu, njene obleke pa so v trenutku prepoznavne zaradi ženstvene in damske note. Mornarsko modra barva je osnova, na katero je posejan kontrastni vzorec ‘polka-dot’ dekliško razigranih pik, tudi ovratnik in gumbi za zapenjanje po sredini so bele barve in enako velja za rokave na spodnjem delu zapestja v slogu manšet.

Vsekakor ne gre za nekaj, česar še ne bi videli, vendar je ta ženska obleka kot celota sveža in nepričakovana s svojo maksi dolžino, s poudarjenim pasom, plisejem na krilu ter že opisanimi detajlčki in zato gre za model, ki je hkrati večen in obenem nosljiv ob vsaki priložnosti, ne glede na vaš osebni slog oblačenja.

 

Foto: Instagram, Alessandra Rich

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam