fbpx

Obleka, o kateri govori ves svet

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Osupljiva Naomi Campbell

Supermodel Naomi Campbell se je po rdeči preprogi na newyorškem gala večeru “Princess GraceAwards”, ki je bil v čast pokojni monaški kneginji Grace Kelly, sprehodila v čudoviti beli dolgi obleki, ki jo je dopolnila z razkošnim ogrinjalom. Večerno toaleto je črna gazela dopolnila z diamantno ogrlico, ki je krasila njen vrat.

naomi

Manekenka, igralka in aktivistka res ni več tako aktivna v manekenskem svetu, vendar je vedno med najlepše oblečenimi damami na velikih glamuroznih dogodkih.

After partyji po modnih revijah, podelitve nagrad in svečane večerje so dogodki, na katerih Naomi vedno znova dokazuje svojo lepoto in zdi se nam, da se nikakor ne postara J Tako je bilo tudi tokrat, saj je v prelepi kreaciji ukradla vso pozornost in z njo navdušila ženske širom sveta.

October 24, 2016 - New York, New York, USA - Naomi Campbell bei der 34. Verleihung der Princess Grace Awards in Cipriani 25 Broadway. New York, 24.10.2016, Image: 303888641, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam