fbpx

Obožujemo pletenine: 5 najbolj toplih trendov sezone

Moda, Novice

Težko si predstavljamo jesen in zimo brez toplih in mehkih puloverjev.

Tako kot vsa druga oblačila, tudi pletenine vsako leto dobivajo nov, moderni videz. Kakšne so letošnje modne zapovedi, preverite v članku, nato pa se čim prej zapodite med prodajne police, da boste pripravljeni, še preden zima pokaže svoje zobe.

Jopice

Jopice niso več namenjene samo babicam. Topla in praktična pletenina je letos zamenjala jakne in je postala priljubljeni kos modnih navdušenk pri sestavljanju slojevitega načina oblačenja.

Napis ali logo

Majice s slogani in logotipi znanih znamk so dobile toplejšo varianto v obliki puloverja. Take pletenine so bile popularne že lansko sezono, glede na to, da logomanija še vedno traja, bodo ti modeli dominirali tudi to zimo.

Oversized kroji

To sezono vam ne bo treba zapravljati denarja za nove pletenine, saj si jih lahko izposodite od očeta ali partnerja. Seveda se šalimo, je pa res, da so letošnjo sezono zelo popularni tako imenovani oversidez modeli, ki so videti, kot da bi si jih izposodili od osebe, enkrat večje od vas. Obstaja seveda razlika med oversized kroji in prevelikega puloverja, zato vam svetujemo, da si ta model vseeno poiščete na ženskem oddelku in v ustrezni velikosti.

Color-blocking

Color-blocking, oziroma kombiniranje kosov v kontrastnih barvah je trend, ki je v modnem svetu prisoten že dlje časa, to sezono pa se seli tudi na puloverje. S takim kosom bo vsaka modna kombinacija videti odlična.

Vzorci

Ne samo kroj in barva, to sezono se daje veliko poudarka tudi na samo teksturo puloverjev. Pletenine z izvezenimi detajli, kot so kite ali geometrijski liki, dajejo puloverjev vintage videz, ki je to sezono še kako trendovski.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam