Pri nakupih prek spleta izkoristite neomejeno dostavo Smart!

01. julij 2024

Pri nakupih prek spleta izkoristite neomejeno dostavo Smart!

01. julij 2024
Foto: Canva

Mi si ne znamo predstavljati življenja brez spletnega kupovanja. In kar nas najbolj razveseli, je neomejena dostava!

Ne veste, kaj pomeni neomejena dostava? Brez skrbi, to je pametna storitev, zaradi katere bo vaše nakupovanje še hitrejše in enostavnejše.

V poplavi obveznosti nihče nima več časa preživeti več ur v trgovinskih centrih, poleg tega nas v življenju spremljajo situacije, v katerih potrebujemo na primer gospodinjske pripomočke in artikle za osebno nego v času, ko je določena trgovina zaprta.

Spletni nakupi nam skrajšajo čas nakupovanja in posledično denar, zato je dostava (še posebej brezplačna) še kako pomembna pri odločitvi, kje in kako boste zapravili svoj denar.

Foto: Unsplash

Hitro in pametno nakupovanje

Če se tudi vam zgodi, da bi velikokrat naročili kaj prek spleta, pa veste, da bo dostava trajala dalj časa, boste veseli nove storitev Smart!, ki so jo pripravili pri podjetju Mimovrste by Allegro, največjem spletnem trgovcu v Sloveniji. Storitev omogoča celoletno neomejeno dostavo, tudi za manjše spletne nakupe.

Po zadnjih raziskavah se prav zaradi prihranka časa, velike ponudbe artiklov, v izogib gneči in možnosti povsem enostavnega nakupa v nekaj minutah, vse več ljudi odloča za hiter in enostaven nakup prek spletne trgovine Mimovrste by Allegro. Na njihovi spletni strani namreč najdete več kot 1.650.000 artiklov in tako rešite marsikatero nakupovalno zagato.

Foto: Mimovrste

Da bo vaše nakupovanje prek spletne strani Mimovrste by Allegro še bolj prijazno, so za vas pripravili novo storitev Smart!, ki omogoča neomejeno dostavo na dom, v tri lastne trgovine ali na katero koli od več kot 400 prevzemnih mest Pošte Slovenije ali več kot 500 prevzemnih mest paketomatov GLS.

Video: Mimovrste

In kaj je najboljše pri programu zvestobe Smart!, ki temelji na letni naročnini? Dostava na dom in na izbrane prevzemne točke ni omejena s številom naročil, paketi, ki so na zalogi pri Mimovrste, pa bodo zahvaljujoč izjemni logistiki dostavljeni izredno hitro. Za ceno 11,99 € na leto lahko naročniki storitve Smart! izkoristite neomejeno dostavo za nakupe v minimalni vrednosti naročila 12,90 €, pri čemer morate v košarico dati artikle enega trgovca.

Brezplačna naročnina za zveste kupce

Če ste že stalni kupec na Mimovrste by Allegro in ste registrirani, lahko storitev preizkusite brezplačno. Največji spletni trgovec pri nas vam namreč podarja 6-mesečno naročnino na storitev Smart!. To pomeni, da boste lahko v tem obdobju izkoristili kar pet brezplačnih dostav v obdobju šestih mesecev.

Foto: Mimovrste
Foto: Mimovrste

Ne pozabite, storitev Smart! je na voljo pri vseh artiklih z oznako Smart! in za manjše pakete že od 12,90 € dalje, pri čemer gre za artikle iste znamke (npr. Persil).

Ko se poskusno obdobje izteče, lahko aktivirate letno naročnino na storitev Smart!, ki še dodatno poenostavlja in zmanjšuje stroške spletnega nakupovanja.

Več o novi storitvi Smart! izveste na njihovi spletni strani.

Style. Več novic