Oglasno sporočilo / 23. avgust 2024

Obožujete Pariz? Tja vas odpelje ta očarljiva in šik kolekcija!

Letos se je o francoskem mestu ljubezni govorilo na vsakem koraku. Poleti v bolj športnem duhu, to jesen pa na temo mode, saj se je pričela 4. sezona priljubljene serije Emily in Paris. Postanite tudi vi glavna igralka v francoski romantični zgodbi, v katero vas bo popeljala nova modna kolekcija znamke Comma.

 

Pariz je s svojo eleganco in šikom navdihnil ter s svojo čarobnostjo očaral tudi oblikovalce nove kolekcije znamke Comma. Francoski šik je namreč rdeča nit nove kolekcije, ki jo odlikujejo poudarjena ženstvenost in večna vzorca. Kolekcija je ravno prav živahna, da boste v njej opazni, pa ravno toliko subtilna, da jo boste lahko uporabili za številne različne priložnosti.

Pri barvah so pri znamki Comma izbrali nekaj za vsakega. Barvna paleta je sestavljena iz travnato zelene barve, ki bo oživila nekoliko bolj pust del leta in je za vse, ki si želijo nekoliko več drznosti, ter večna črnina v kombinaciji z nevtralnimi odtenki, ki pristajajo vsakomur.

 

Igrivost kolekcije ustvarijo elegantne črte, prosojnost in rožnati potiski. Kolekcijo sestavljajo elegantne dolge obleke, krila, kostimi in plašči. Nas je najbolj navdušil živo zelen komplet krila in suknjiča, ki spominja na stil ikonične francoske modne oblikovalke.

Jesen se nikakor ne more pričeti brez klasičnega dežnega plašča, mehkih pletenin, ki prav pridejo tudi ob pozno poletnih hladnih večerih, ter klasične bele srajce, ki ponuja nešteto kombinacij in stilov.

Predvsem pa ni lepšega, kot pričeti jesen s čudovitimi oblačili, ki poudarijo vaš značaj, moč in vašo ženstvenost!