fbpx

Obroč v laseh: najbolj trendi dodatek za lase v 2019

Lasje, Lifestyle, Moda, trend

Obroč za lase je vsekakor poklon 90. letom oziroma retro modi, ki je zopet v trendu. Prada, Gucci in Dolce&Gabbana so jim napovedali veliko vrnitev in le kdo smo mi, da bi jim ugovarjali?

Že uvodna slika z modne revije kolekcije italijanske hiše Prada za pomlad-poletje 2019 nam pove vse, kar moramo vedeti: obroč v laseh ali trakovi za lase bodo must-have modni dodatek za leto 2019! Brez tega si frizure letos skoraj ni mogoče zamisliti.

Obroč za lase je vsekakor poklon 90. letom oziroma retro modi, ki je zopet v trendu. Nekoč praktična stvarca za denimo aerobiko, ki preprečuje, da bi se znoj razlil po obrazu, je postala mainstream smernica, v sodobnem času pa jo je ponovno aktualizirala Blair Waldorf, lik iz serije Opravljivka (na fotografiji spodaj).

Če bi lahko sklepali po modnih revijah velikih modni hiš, je pred nami torej spet obdobje obročev in trakov za lase. Izbirajte med različnimi materiali, tudi luksuznega videza in z dodatki kristačkov ter cvetja, ali pa nežnih svilenih zadevic, ki gredo vštric s pomladno romantiko.

Prada, Gucci in Dolce&Gabbana so jim napovedali veliko vrnitev in le kdo smo mi, da bi jim ugovarjali? Kajpak so trend že skopirali nizkocenovniki, nekaj ponudbe pa si oglejte na fotografijah.

D. S.

Foto: Fashionista.com, blagovne znamke


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam