fbpx

Od lepega kriminalca do manekena!

Moda, Novice, Prva stran

Kaznivo dejanje ga je pripeljalo v modni svet!

Modrooki lepotec s polnimi ustnicami, katerega fotografija iz pripora je viralno zaokrožila po spletu in osvajala ženska srca, je pripravljen, da kriminal zamenja za reflektorje!

Jeremy Meeks je bil aretiran februarja 2014 in obsojen na 27 mesecev zapora zaradi posedovanja nezakonitega orožja, to kaznivo dejanje pa mu je prineslo nepričakovano slavo in številne ponudbe v modnem svetu.

32-letni Jeremy je podpisal pogodbo z agencijo “White Cross Management” in zdi se, da je na vrsto prišlo tudi prvo resno delo. Pred nekaj meseci je Jeremy objavil fotografijo, na kateri je v družbi z modnim fotografom Jimom Jordanom in se zahvalil družini in vsem tistim, ki so ga podpirali in spodbujali k boljši prihodnosti.

V torek je na svojem Instagramu (da, ima ga!) objavil fotografijo (seveda, brez majice) o kateri so se razširile govorice, da naj bi bila prva iz editoriala, ki ga je snemal z Jimom.

#warriors #dubnation #hometeam

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Fotografija je zbrala 25.000 všečkov, s 15.000 všečki pa ji sledi fotografija, na kateri Jeremy stoji v kuhinji, oblečen le v kavbojke.

Ni ravno oglas za priljubljeno znamko Calvin Klein, vendar nekje je treba začeti! Nikoli se ne ve, kako nas bo presenetil v prihodnosti.

Count down #housearrest #bayarea

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam