fbpx

Odkrijte inovacijo v svetu dezodorantov

Lepota, Novice, Prva stran

Prvi antiperspirant v razpršilu, ki je do kože enako močan, kot je močan v boju proti potenju.

Britje, depilacija, trenje, ki ga povzročajo oblačila … Koža pod pazduhami je izpostavljena velikemu stresu, ženske pa si želijo in potrebujejo občutek čistoče ter svežine vsak dan in v vsaki situaciji.

Garnier predstavlja Neo Dry Mist, svoj prvi antiperspirant v razpršilu, ki je do kože enako močan, kot je močan v boju proti potenju.

garnier-deodorant-neo-intensive-antiperspirant-katalog-produktow-na-babyonlinepl-GALLERY_MAI2-57416

Neo Dry Mist, obogaten z Mineralitom™, mineralom naravnega izvora s sposobnostjo vpijanja, pred potenjem popolno varuje 48 ur** ter pri tem zagotavlja občutek svežine.

Neo Dry Mist je popoln za vse tipe kože, posebej za občutljivo kožo. V kombinaciji z izjemno učinkovito in nežno formulo, obogateno s pantenolom, sestavino, znano po svojih pomiritvenih lastnostih, je Neo Dry Mist nežen do občutljive kože pod pazduhami.

Patentirani aplikator v obliki prstana je inovacija, ki jo bodo oboževale tako ženske kot njihova koža. Ta revolucionarni sistem pršenja dovoljuje boljše prekrivanje pazduh ter na koži pusti izjemno lahek in suh občutek.

Neo Dry Mist je primeren za vsako žensko in je na voljo v petih nežnih, osvežujočih vonjih, ki so jih razvili parfumerji.

 

*Mineralit=Perlit, **instrumentalni test

 

Foto: L’Oreal


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam