fbpx

Odlična micelarna voda, ki nežno odstrani ličila z obraza, oči in ustnic, brez drgnjenja in izpiranja!

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

L’Orealova micelarna voda v novi, priročni embalaži in polnjenju 400 ml.

Laboratoriji L’Oréal Paris so zasnovali micelarno vodo, ki prečiščeno vodo združuje z miceli, ki lovijo nečistoče , ter glicerinom, ki kožo vlaži in jo naredi mehkejšo.

Micelarna voda L’Oréal Paris zagotavlja učinkovito čiščenje, ki je nežno tudi do občutljive kože. V enem koraku nežno odstrani ličila z obraza, oči in ustnic, brez drgnjenja in izpiranja. Nežno lovi nečistoče in pomirja kožo.

Po več kot 30 letih ciljanih raziskav se spoznamo na kožo – naj bo ta normalna, suha, pusta, v letih ali kombinacija vseh naštetih .Svoje formule za nego kože razvijamo in temeljito preizkušamo z vodilnimi strokovnjaki in znanstveniki za kožo po vsem svetu. Dokazana znanost in sodobne inovacije vam nudijo razkošno doživetje čiščenja in nege kože.

Laboratoriji L’Oréal Paris so zasnovali micelarno vodo ki prečiščeno vodo združuje z miceli, ki lovijo nečistoče , ter glicerinom, ki kožo vlaži in jo naredi mehkejšo.  Od olj, losjonov in drugih izdelkov za čiščenje se Miclearna voda L’Oreal Paris loči po svoji zasnovi, ki temelji na prečiščeni vodi, micelih in glicerinu.

Miceli so drobni delci, ki ujamejo in zadržijo nečistoče na koži, nežno odstranjujejo ličila in odvečni sebum. Glicerin omogoča vlaženje kože zaradi česar koža ostaja mehka in nežna. Ena večjih prednosti micelarne vode je tudi ta, da je ni potrebno izpirati!

Uporaba izdelka

1. Velikodušno nanesite zjutraj in zvečer na vatno blazinico.

2. Brez drgnjenja z blazinico drsite čez obraz. Ni potrebe po drgnjenju in izpiranju.

3. Nežno pritisnite na trepalnice, veke in ustnice ter preprosto potegnite.

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam