fbpx

Odlična večerna rutina po napornem dnevu

Lepota, Novice

Če se po napornem dnevu najraje vržete na sedežno in pojeste že pripravljeno hrano, to dolgoročno ni najboljša izbira. Takšen način življenja vam ne bo pomagal napolniti baterij za naslednji dan, prav tako pa vam ne bo dvignil energije, ne glede na to, kako se v tistem trenutku dobro počutite.

Naj vam ta jesen prinese dobre življenjske spremembe. Da se ne bi že na začetku zatekali k odrekanju, vam predlagamo, da začnete z umirjeno večerno rutino, zaradi katere se boste že naslednji dan počutili bolje.

Večerjajte lahko hrano

Večerja, bogata z ogljikovimi hidrati, vas bo uspavala in ne bo dobro vplivala na prebavo. Da ne bi posegali po sendvičih, predlagamo, da zjutraj pred odhodom v službo pripravite solato, bogato z vlakninami in beljakovinami, ki vas bo čakala do prihoda domov ter vam bo nudila dovolj energije za vadbo ali nujna gospodinjska opravila.

Knjiga namesto televizije

Izklopite vso elektroniko, prižgite dišečo svečko in uživajte v dobrem čtivu. Poleg tega, da se boste odpočili od tehnologije, si boste bogatili tudi besedni zaklad ter trenirali možganske celice. Knjiga vas bo bistveno bolje sprostila kot brezciljno pregledovanje družbenih omrežij ali gledanja televizije.

 

Privoščite si kopel in beauty tretmaje na domu

Po vadbi ali čiščenju stanovanja se nič ne prileže bolj kot topla sproščujoča kopel z eteričnimi olji ter hranljivimi maskami za obraz in lase. Sprostite svoj um in telo ter s pozitivnimi mislimi utonite v spanec.

Naredite načrt na naslednji dan

Da bi se izognili jutranjemu stresu, si pred spanjem zapišite vse obveznosti, ki jih morate opraviti naslednji dan, vendar ne pozabite vsak dan na seznam dodati nekaj, česar se boste veselili … pa naj bo to romantični zmenek, kava s prijateljicami ali pa igra z domačim ljubljenčkom.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam