fbpx

Odlično darilo za modne navdušenke, ki sledijo trendom!

Dekor, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Odličen modni dodatek!

Božič je pred nami, z njim pa tudi sezona obdarovanja. Ker v prazničnem času vsi radi obdarimo svoje prijateljice, družino in najbližje, smo se odločili, da vam letos malo pomagamo z idejami za božična darila.

Ker smo prepričani, da radi presenetite z osebnimi in uporabnimi darili, je EQUA steklenička odlično darilo za vse modne navdušenke, ki rade sledijo trendom, aktivne ženske, ki skrbijo za svoje zdravje s pilatesom, jogo in ostalimi vadbami ter »Girl bosses«, ki so osredotočene na svoje kariere in preživijo dolge ure za svojim računalnikom.

Vsaka ženska, ki skrbi za svoje zdravje in dobro počutje, vam bo še kako hvaležna za darilo, ki bo pripomoglo k njeni lepši koži in dobremu počutju.

EQUA letošnjo zimo predstavlja nove Mismatch Winter stekleničke, ki so v ovitku iz filca in držalom iz umetnega usnja. Na voljo so v pastelnih odtenkih ali s kovinskimi držali in so lahko odličen dodatek k vašemu outfitu.

Naročite pa jih lahko tu.

Ker pa smo kljub zimi zaljubljeni v poletje in tropsko zelenje, smo v ta namen oblekli novi steklenički – Magnolio in Monstero. Urban Jungle kolekcija kar kliče po poletju in prinaša nekaj poletne svežine v mrzle zimske dni.


Foto: Promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam