fbpx

Odprto pismo Victorie Beckham: Kako se znebiti negotovosti

Izbor urednice, Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran

Nasveti 18-letni Victorii.

Tudi Victoria je se pred časom borila z negotovostjo, delala velike napake, ki danes obžaluje, hkrati pa se je naučila, kako se soočati z različnimi življenjskimi težavami in izzivi. V odprtem pismu je pred kratkim razkrila podrobnosti iz preteklosti.

Vsak od nas ima kakšno sporočilo, ki bi ga (če bi ga seveda lahko) poslal svoji mlajši različici, vključno z modno oblikovalko Victorio Beckham.
Poslovna ženska, oblikovalka in nekdanja članica britanske pop skupine Spice Girls je pred kratkim za britanski Vogue objavila pismo, ki je namenjeno 18-letni Victorii.

V pismu je zapisanih veliko nasvetov in opozoril, Victoria pa hkrati obžaluje veliko stvari, ki jih je storila v življenju. Pismo je lahko odlična popotnica vsem mladim dekletom, ki so na življenjskih prelomnicah, imajo težave s samozavestjo in mislijo, da so slabše od drugih.


»Nauči se, da imaš rada svoje pomanjkljivosti! To je to, kar sem ti želela povedati. Pusti koži, da diha, nosi manj make – upa in nikoli ne pusti, da ti obrijejo obrvi, saj so posledice trajne. Na lase si boš besno nanesla lak za lase za večji volumen, kljub temu pa se ti bo čez nekaj časa volumen uplahnil. Pomiri se, rada bi imela lase, kot da si prišla iz predora, v katerem piha veter. Še to ti povem: prsi pusti pri miru! Vsa ta leta sem poskušala to zanikati … neumno. Neumnost pomeni znak negotovosti. Ceni to, kar imaš.«

Victoria v javnosti nikoli ni hotela priznati lepotnih operacij, s tem pismom pa je želela povedati, da je neumno skriti, kar je bilo vidno vsem. V pismu se je dotaknila tudi zakova z Davidom Beckhamom, ki je doživel vzpone in padce.

»On ne igra več v prvi ekipi kot nekoč. Zdaj si ti tista, ki je bolj popularna, vendar pa ima še vedno sladek nasmeh … in da veš, vprašal te bo za telefonsko številko.«

Nekdanja članica skupine Spice Girls je s tem pismom želela opozoriti na vse negotovosti, ki nas in njo mučijo in da se na koncu vse stvari postavijo na pravo mesto.

 

Foto: Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam