fbpx

Ogabne stvari, ki jih ženske počno, ko jih nihče ne gleda

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Prva stran, Zanimivosti

Vsaka od nas se bo prepoznala v vsaj eni točki s tega seznama!

Vsaka ženska si želi, da bi na okolico, torej druge ljudi, še posebej pa na predstavnike nasprotnega spola, naredila kar se da najboljši vtis. Ampak resnica je naslednja… v vsaki od nas se skriva vsaj malo packe.

Za prefinjeno masko, ki jo nosimo v javnosti, se skriva vse kaj drugega, to pa so stvari, ki se jih po tihem celo same sramujemo. Nekatere so odraz malomarnosti ali lenobe, druge pa so naravnost ogabne. Oglejmo si seznam stvari, ki jih počnemo, ko menimo, da nas drugi ne vidijo.

# Ne perete čopičev in gobic za make-up

To ste naredile točno enkrat, ko ste prebrale članek o tem, da so lahko predolgo neoprane pravo gojišče bakterij, potem pa ste pozabile na vse skupaj in čopiči ter gobice so še vedno… ogabni in gojišče vseh možnih bakterij, ker ste prelene, da bi jih oprale v mlačni milnici ter posušile.

# Uporabljate super stare šminke

Nobena ne bi popila pol leta starega mleka, toda ko gre za najljubšo šminko, je stvar drugačna. Še po dveh, treh letih jo smelo uporabljate, ker jo je pač škoda zavreči, dokler je do konca ne porabite, kajne?

# Umazana zimska garderoba

Nosite jo vso jesen in zimo, ker je temna, pa to vaši lenobi pomaga, da je zlepa ne odnesete v čistilnico oziroma jo šele tik pred naslednjo sezono. Včasih pa tudi to pozabite in naslednjo zimo umazane plašče ter jakne nosite lepo naprej.

# Rjuhe in odeje perete občasno

In niti približno tolikokrat, kot bi morale. Le komu se da kar naprej prati posteljnino ter jo menjati vsakih nekaj dni? Tako ležite in se valjate v rjuhah, ki so popacane od polnočnega sladoleda še izpred dveh tednov.

# Bolj redko operete modrček

Ko ne gre za spodnje hlačke, je pač vse okej… Nedrček je nekako druga zgodba. Podobno pa delate tudi z nogavicami ali najlonkami, ki jih pred ponovnim nošenjem samo povohate, ali ne smrdijo že na daleč, pa tudi s spodnjimi majicami.

# Nohte režete povsod, kjer se spomnite

Nohti letijo povsod, ko jih strižete, valjajo se ob postelji, ob kavču, ob straniščni školjki… Tudi pilite jih, kjer se pač spomnite. Bljak!

# Umazan glavnik ali ščetka za lase

Čiščenje in pranje teh vsakodnevnih pripomočkov vam pade na pamet točno enkrat na dve leti, ko ugotovite, da lahko nega las postane popolnoma drugačna izkušnja s pikico higienskih navad.

# Šminko popravljate z lastnim pljunkom

Ravno ste se namazale, kihnile, ob tem pa se je maskara razmazala po vekah. Ah, le kdo bi iskal odstranjevalec ličila, ko pa lahko sledi maskare odstranite kar s slino, ki ste jo nanesle na prst ali na robček… Enako velja za šminko na ustnicah.

 

Foto: Reader’s Digest, Pinterest, Romper, More.com

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam