fbpx

V trendu: božanske kroglice za novoletno jelko, ki jih lahko spijete!

Dekor, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Bliža se praznično obdobje in ti domiselni okraski z džinom ali viskijem so kot nalašč za dekor ter razvajanje brbončic!

Čeprav nas do Božiča in novega leta loči še kar nekaj tednov, nekateri že razmišljajo, kako bi čim lepše okrasili prostor, ko bo nastopil čas praznikov. Po mnenju nekaterih najlepše obdobje v letu, ki ga ponavadi praznujemo v krogu družine ali s prijatelji oziroma v dvoje, je lahko z nekaj domiselnosti še lepše.

Čeprav ne zagovarjamo nezdravih navad in smo pristaši odgovornega, zmernega pitja alkoholnih pijač, nas zanimivost, ki prihaja iz Velike Britanije, še posebej zabava. Brez malce alkohola si namreč (tisti, ki nimamo težav z zmernim pitjem) namreč kar težko predstavljamo praznične dni.

Za največje moraliste velja zapisati še, da naslednjo idejo za dekoracijo obešajte na novoletno jelko oziroma smrečico samo, če nimate majhnih otrok, ki bi lahko ‘okraske’ dosegli in izpraznili. Sedaj pa poglejmo, za kaj gre: to je novost, ki je bliskovito obšla svet in že privabila številne k spletnemu nakupovanju iz Velike Britanije.

Angleška destilarna žganih pjač Lakes Distillery je namreč za novoletne praznike predstavila božične ‘kroglice’ iz stekla, ki so, kajpada, napolnjene z blagodejno žgano pijačo: od viskija in džina, do vodke in vina. Morda ste opazili, da se zadeva, kako zelo priročno, tudi nadvse lepo rima!

Okusi pa so, kot se za prihajajoče praznične dni tudi spodobi, malce unikatni. Vodka je na primer aromatizirana s slano karamelo, džin pa ima okus cimeta ali pa, po želji, maline. Klasično oblikovane kroglice iz finega, tankega stekla se da kupiti v paketu po šest kosov ali pa samostojno.

V spletni trgovini se nahajajo s pokrovčki za zapiranje in obešanje vred, kroglico pa lahko bodisi pripnete na novoletno jelko ali pa jo na praznično okrašeni mizi postrežete kot kozarček žgane pijače. Vse, kar je treba storiti, je, da se stegnete in snamete ‘okrasek’ z jelke, zaradi česar smo že uvodoma zapisali tudi opozorilo o dostopnosti otrokom.

Lakes Distillery je na svoji spletni strani posebej poudaril, da je dostava tudi izven Velike Britanije možna, le kontaktirati jih morate. Več informacij o zabavnih in simpatičnih novoletnih okraskih, napolnjenih z okusno vsebino, ki sprošča napetost, pa najdete tukaj. Pijte pa seveda zmerno, po pameti in predvsem na lastno odgovornost.

 

Foto: Instagram, Lakesdistillery.com, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam