fbpx

Oglejte si drastično spremembo te seksi italijanske dive!

Lepota, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Monica Belluci je z novo pričesko vzela sapo vsem prisotnim!

Priljubljena italijanska filmska igralka je v svojo beauty rutino vedno rada vnašala spremembe, tudi glede na vloge, ki jih je igrala, ali pa kar tako – kaj menite o najnovejši, ki jo je pokazala na nedavni podelitvi nagrad Virna Lisi v Rimu?

Čeprav je že vstopila v šesto desetletje življenja, Monica še vedno nosi naslov ene najlepših žensk na svetu. Ima fenomenalno postavo, vedno je dobro oblečena, elegantna in umirjena v svojih modnih izborih, z naravnimi ličili na obrazu, pa tudi prirojena karizma in seksepil prispevajo k temu, da še vedno velja za najbolj privlačno med igralkami in slavnimi ženskami.

Ko nekaj spremeni na sebi, pa takoj postane središče pozornosti in tako je bilo tudi minuli torek, ko je lepa Monica pozirala fotografom na rdeči preprogi na podelitvi nagrad v Rimu.

Tudi za različne filmske vloge je že večkrat skrajšala lase

Vsi so takoj opazili njeno novo pričesko – znatno skrajšane lase, oblikovane v slogu paža. Resice, ki ji padajo ob straneh, lepo poudarijo njen prikupen obraz in marsikdo je povedal, da mu je Monica z novo frizuro zelo všeč.

Monica z daljšo frizuro, ki jo je nosila zelo dolgo

Poleg spremembe frizure se je odločila tokrat za malo temnejše rjave odtenke senčil za veke, rdečilo za lica v barvi breskve in svetlorjavo šminko za ustnice. Igralka je na ta način pokazala, kaj najlepše pristoji lepotici srednjih let. Še  vedno je navdušujoča, prefinjena, elegantna. Kritiki so se spotaknili samo ob njen, malo preveč konzervativen izbor obleke, ki jo je nosila za to priložnost.

Italijanska diva zbuja pozornost povsod, kjer se pojavi

Kakorkoli že, Monici lahko spet zaploskamo ‘Bravo’! za nov stilski podvig in spremembo, ki ju je pokazala te dni na rdeči preprogi. Njena lepota res ne pozna meja ne glede na leta!

 

Foto: Hollywood Reporter, Variety, Corriere dela Sera, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam