fbpx

Oglejte si napovednik za novi film Brada Pitta in Marion Cotillard

Lifestyle, Novice, Prva stran, Uncategorized, Znani

Film prihaja na velika platna 23. decembra.

Film Allied, v katerem nastopata Brad Pitt in Marion Cotillard, bo svojo premiero doživel v mesecu decembru. Glede na prve napovednike, ga filmski kritiki niso ocenili kot zelo pričakovanega, vendar se je situacija zaradi ločitve glavnega igralca in Angeline Jolie, v katero naj bi bila vpletena tudi Marion, bistveno spremenila.

Paramount je, verjetno zaradi aktualnega dogajanja, predčasno predstavil prvi napovednik in tako izkoristil promocijo filma. Kot smo že pisali na Style.Over.Net, naj bi bila prav domnevna afera Brada in Marion v času snemanja, pika na i, da je Angelina vložila zahtevo za razvezo.

Tokrat pustimo rumeni tisk ob strani in se posvetimo filmu, ki ga je režiser Robert Zemeckis postavil v leto 1942, v čas druge svetovne vojne. Brad igra ameriškega obveščevalca, ki se zaljubi v francosko pripadnico odporniškega gibanja, ki se znajdeta v Casablanci. Brad in Marion, oziroma Max Vatan in Marianne Beausejour morata po službeni dolžnosti ubiti nemškega ambasadorja ter se zaradi krinke odločita za poroko, na koncu pa seveda ugotovita njuna pristna čustva.

Film prihaja na velika platna 23. decembra 2016.

Foto: Paramount


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam