fbpx

Olivia Palermo svetuje, kako nositi nakit

Moda, Novice, Prva stran

Trendseterka, ki se nagiba k resni karieri v svetu modnega oblikovanja.

Olivia Palermo je na dobri poti, da postane veliko ime v modni industriji, zahvaljujoč dosedanjimi sodelovanji pri oblikovanju torbic, čevljev in modnih dodatkov, ki so podpisane z njenim imenom. Znana je tudi kot poznavalka modnih trendov, leta 2012 pa jo je časnik New York Post razglasil za najlepše oblečeno newyorčanko.

Seveda Olivia še nima svoje blagovne znamke, vendar je kristalno jasno, da se s takim tempom nagiba k resni karieri v svetu modnega oblikovanja. V zanimivem intervjuju za ameriško izdajo revije Elle, je Američanka južno-italijanskih korenin odkrila, kaj je ključnega pomena za doseganje dobrih modnih kombinacij – nakit.

ol1

Kje je meja in kako lahko modne dodatke poudarimo?

Mislim, da je res odvisno od navdiha. Včasih sem bolj osredotočena na krilo ali jakno in nato poskušam uskladiti dodatke poleg. Bluzo z visokim ovratnikom “okrasite” z več zapestnic, brošk ali ogrlico. Vzemite si čas in ugotovite, kaj je najboljše za vas.”

Ali obstajajo kombinacije, ki nikoli niso videti dobro skupaj?

Če nosite posebno lep kos, se osredotočite samo nanj. Če nosite obleko z vpadljivim vzorcem in dodate še vpadljiv nakit, bo videti lepo, vendar je odvisno od tega, ali znate uskladiti to. Običajno imam rada preproste kose ter preprosto kombinacijo in jih osvežim s posebnim nakitom. Črna kombinacija in dobra ogrlica je lahko popoln videz za vsako priložnost.

 

Ali obstaja vrsta nakita, ki bi ga morala vsaka ženska imeti v svojem kotičku?

Ljubim manšetne gumbe. Velike lahko nosite čez dan in manjše dodate na sako v večernih urah, kar je videti zelo ekstravagantno. So resnično odličen modni dodatek.

ol2

Kakšen nakit nosite pozimi in kakšnega poleti?

V jeseni običajno nosim težje kose. Za razliko od tega, da poleti rada nosim zlate dodatke in zapestnice z veliko detajli. Kar se tiče barv, poleti nosim svetle tone, pozimi pa se poslužujem toplih barv.”

Znani ste kot dama z brezhibnim stilom. Kako se je vaš stil spreminjal v vsem tem času?

Ko si starejši, počasi spoznaš kaj ti odgovarja in kaj ne. Mislim, da je kroj zelo pomemben. Ko najdete dober kos v trgovini, ga je včasih potrebno samo malo popraviti in potem ga lahko nosite tudi kasneje. Ne odrekam se barvam. Trudim se, da se da moj stil vedno odlikujejo močne barve, potiski in nakit. Če pogledate modne dodatke, boste ugotovili, kako se je moda spremenila. Ljudje imajo zares radi modne dodatke in ti so še kako pomembni za vsako vašo modno kombinacijo.

Foto: Elle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam