fbpx

Oprah Winfery se je odzvala na obtožbe o zvodništvu in mladoletni prostituciji

Znani

Oprah se je znašla na udaru uporabnikov družbenih omrežij, potem ko so začele krožiti govorice, da je bila aretirana zaradi zvodništva. Televizijska zvezdnica je navedbe zanikala in razkrila, kje trenutno je in kaj počne.

Kot kaže, se je, lažna novica s svetlobno hitrostjo širila preko Twitterja, pri čemer je anonimna skupina trdila, da se je v njenem domnevnem domovanju na Floridi odvijala mladoletna prostitucija. Kmalu se je začela preiskava, s katero pa je bilo ugotovljeno, da gre za teorijo zarote.

Twitter je bil preplavljen z govoricami, da je Oprah končala za rešetkami zaradi zvodništva in izvajanja mladoletne prostitucije in da se trenutno sooča z obtožnico.

Po trditvah avtorje, so se v kletnih prostorih vile, ki naj bi bila last 66-letne Oprah, dogajali omenjeni zločini, ki jih je zvezdnica na svojem profilu zanikala.

Sporočila je, da je, tako kot večina ljudi, v samoizolaciji, da se ne bi okužila s koronavirusom.

»Pravkar sem prejela klic, da sem glavna tema in da me nekdo obtožuje teh ogabnih stvari. To ni res! Nisem v preiskavi, niti nisem bila aretirana. Sem v samoizolaciji, tako kot večina sveta. Ostavite na varnem,«

je zapisala na Twitterju.

Da je novica lažna, je potrdila tudi policijska preiskava, ki je dokazala, da omenjena vila sploh ni v lasti televizijske ikone.

Po poročanju MailOnline, za celotno zgodbo stoji skrajno desna skupina QAnon, znana po širjenju teorij zarote o ljudeh, ki ne podpirajo stališč ameriškega pedsednika Donalda Trumpa.

Številni zvezdniki, kot so Idris Elba, Ellen DeGeneres in drugi, so se postavili v bran zvezdnice, češ da so obtožbe na njen račun popolnoma nesmiselne in neresnične.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam