fbpx

Oralni seks: kakšnega okusa je ona in kakšnega on? Kdo ga ima raje?

Odnosi

Hrana, zdravila in cigarete še kako vplivajo na vonj in okus naših intimnih delov. Preverite katerim živilom se je bolj izogibati, če želite uživati v sadovih oralnega seksa.

Izjemno vznemirljiva in čutna predigra in zelo poseben način za doživljanje orgazma – oralni seks! Kakšnega okusa je njena nožnica in kakšnega njegov izliv? Kdo ga ima raje?

Enakost med spoloma je danes nekaj, o čemer se veliko govori, toda, ko je pride do oralnega seksa, raziskovalci menijo, da je ni.

Rezultat: moški neradi zadovoljujejo svoje ženske. Medtem, ko moški odkrito povedo, da ne želijo oralno zadovoljevati svojih partnerk, pa so ženske pripravljene narediti marsikaj, da bi zadovoljile svojega moškega.

Da pa bi tudi ženske uživale v moških jezični telovadbi med nogami, strokovnjaki priporočajo, da se držite naslednjih priporočil.

Čemu se morate odreči?

Kajenje

Že vrabci na strehah čivkajo, da kajenje slabo vpliva na zdravje, tudi lepoto med drugim, pa obstaja še en razlog, da se cigaretam odpoveste. Nikotin preide v kri in slabo vpliva na vonj »tam spodaj«. Tudi pri moških slabo vpliva na okus izliva.

Alkohol in začimbe

Še ena razvada, alkohol, vpliva okus nožnice. Prav tako tudi nekatera zelenjava, kot so šparglji, česen in čebula. Ta živila poslabšajo telesni vonj. Ker pa se naša intimna področja še bolj znojijo, ta živila še dodatno poslabšajo vonj intimnih delov.

Kaj torej jesti?

Hrana, kot so ananas, kivi ali borovnica, izboljšajo okus in vonj nožnice. Prav tako pa naj bi na vonj in okus vaše »spodnje sosede« dobro vplival tudi jogurt, ki ohranja zdravje nožnice.

Kakšnega okusa pa je sperma?

Nekaterim ženskam se zdi erotično, če moški ejakulira v njihova usta. Mnogi menijo, da je to znak povezanosti, zaupanja. Nekaterim pa se obrača želodec. Torej, tudi okus izliva ni vedno enak.

Aspirin, pivo, cigarete in česen kvarijo okus

Znanstveniki so raziskovali okus izliva. Da, tudi to se raziskuje. Po uživanju česna je izliv kislega in slabega okusa, prav tako tudi po aspirinu. Če je vaš partner kadilec, je majhna verjetnost, da je njegova sperma dobrega okusa. Za ananas in njegov sok pa ste najbrž slišali, da ugodno vpliva na okus semenske tekočine, ki je uživanju le-tega sladka.

Učinek nekaterih živil na okus sperme

Izliv ima navadno kovinski okus, saj vsebuje cink. Zato živila, ki vsebujejo cink, ne bodo pozitivno vplivala na izboljšanje okusa. Že prej omenjeni šparglji,česen, čebula kot tudi brokoli, rozine in tudi kava.

Pozitiven vpliv ima sadje – jagode, ananas in nektarine, prav tako grenivke, pomaranče in limete.

Photo: Instagram, Giphy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam