fbpx

Oscar de la Renta: 8 stvari, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji garderobi (in srcu)

Moda, Novice, Prva stran

Najbolj znani citati slavnega oblikovalca.

Noben filmski festival v Cannesu ne mine brez njegovih oblek, še posebej so priljubljene njegove romantične obleke. “Ženska mora biti zaljubljena v oblačilo, ki ga nosi“, je govoril Oscar in prav ta njegov citat povzema njegovo modno in oblikovalsko filozofijo.

Znani modni oblikovalec je poudaril ključno vprašanje, povezano z dobrim slogom, lepoto in malimi stvarmi v življenju. Oscar Aristides Renta Fiallo je svetu najbolj poznan kot Oscar de la Renta. Slavni oblikovalec se je rodil 22. julija 1932 v Dominikanski republiki. Ko je dopolnil 18. let, se je preselil v Španijo in tam študiral slikarstvo, v svojem prostem času pa služil kot slikar modnih skic za časopise in modne hiše.

Odločili smo se, da se spomnimo njegovih citatov v katerih pojasnjuje, kaj bi po njegovem mišljenju vsaka ženska morala imeti v svoji garderobi in srcu.

# Mala torbica

Mala ženska torbica je polna skrivnosti.” Mini torbice so idealen partner za večerne izhode ali svečane dogodke, kot je poroka.”

zt

# Črna čipka

To je najbolj ženstveni material.” Obleke iz bogate čipke so eden od zaščitnih znakov Oscarja de la Rente.

črn

# Viseči uhani

Obrazu najlepše pristaja nakit, ki se premika.” “Statement” nakit, ki popestri vsako kombinacijo.

hzz

# Značilen vonj

Če vsak dan nosite enak vonj, vas ne prepoznajo.” Morda ste zaljubljeni v veliko različnih parfumov, vendar ima vsaka ženska enega, ki mu je zvesta. Naj postane vaš zaščitni znak!

pink

# Čevlji z visoko peto

“Čevlji laskajo postavi.” Lepi salonarji ali sandali zelo laskajo ženski postavi in jo maksimalno podaljšajo.

petke

# Samozavestna hoja

Vedno morate hoditi, kot da za vami hodijo še trije moški.” Ni lepšega kot samozavestna ženska, kar je vedel tudi znani oblikovalec.

pru

# Rdeči nageljni

Ta cvet je bil eden izmed najlepših motivov Oscarja, ki ga je pogosto vpeljal v svoje kreacije. Najbolj je oboževal rdeče nageljne.

ag

# Cilj za katerim stojite

Ko počivate, rjavite.” Smisel življenja ni samo potrošni material, treba ga je iskati tudi v pomoči drugim. Poiščite organizacijo ki se bori za vaše cilje in vložite svoj prosti čas v nekaj pomembnega, da bi lahko drugim življenje spremenilo na bolje.

Brez naslova

Foto: Instagram/@oscardelarenta


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam