fbpx

Osebe, rojene v teh znakih se najpogosteje samozadovoljujejo – so se zvezde zmotile?

Odnosi

Vsako astrološko znamenje ima edinstven odnos do samozadovoljevanja in užitka. Nekateri znaki se mogoče za samozadovoljevanje ne odločijo pogosto, vendar obstajajo tudi tisti, ki v tem naravnost uživajo.

Ne glede na to, ali se je želja po »solo akciji« pojavila kot strela z jasnega ali pa so jo sprožili romantični dražljaji, je sama po sebi lahko tako vroča kot voda v vrelem kotličku.

To so štirje znaki, ki so se znašli najvišje na lestvici, in njihovi razlogi za »solistični nastop tam spodaj«:

Bik

Ko gre za razkošje in skrb zase, se Biki znajo razvajati. Ker se radi zabavajo, se tudi zelo radi igrajo sami s sabo. Bik ima več načinov igric, v katerih uživajo in jih spreminjajo glede na svoje razpoloženje. Osebe, rojene v tem znaku, uživajo v majhnih ritualih – naj bo to penasta kopel ali pa oblačenje zapeljivega spodnjega perila.

Dvojčki

Dvojčki se vsaki situaciji zelo lahko prilagodijo in rezultat je, da nimajo nobenih težav poslušati svoje želje. Če zazvoni v glavi Dvojčka zvonček za samozadovoljevanje, bo šel takoj v akcijo. Ne potrebujejo velikega opravičila, dovolj je že vroča scena na televiziji ali nova seks igračka.

Tehtnica

Glavni cilj tehtnice je, da se dobro počuti, zato ne preseneča, da so tudi na tem seznamu našli svoje mesto. Osebe, rojene v tem znaku, so veliki ljubitelji samozadovoljevanja in točno vedo, kje se morajo dotikati svojega telesa, da dosežejo različne vrste orgazma. Vedno razmišljajo o tem, katere nove seksualne igračke bi dodali svoji kolekciji, vendar nikoli ne bodo pozabili, da je največji čar pravzaprav v njihovih rokah.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam