fbpx

Osebe, rojene v teh znakih, so naivne in hkrati tudi pametne

Lifestyle

Ali poznate koga?

Naivnost ali lahkovernost pripisujejo predvsem otrokom ali ljudem, ki razmišljajo preprosto. Vendar pa obstajajo ljudje, ki so hkrati naivni in pametni. Ne verjamete? Potem se lahko pogovorite z osebami, rojenimi v teh znakih.

Vodnar

Vodnar je zelo odločen, da verjame v dobro. Jih preizkuša usoda? Jih je razočaral partner, ki so ga imeli zelo radi? To znamenje zraka vidi višji smisel v vsem. Vodnarji so naivni, ker jim upanje in vera v dobro dajte dodatno moč.

Rak

Raki bolj zaupajo svojim občutkom kot razumu. Zaradi tega se zdijo zelo naivni, saj imajo za svoja dejanja le redko dobre argumente in zato veljajo za neracionalne. Toda temu vodnemu znamenju je to čisto vseeno – saj vedo, da se bolje vidi s srcem, kot z očmi, čustva pa so veliko bolj pametna, kot si mnogi mislijo.

Strelec

Vse, kar počnejo strelci, počnejo z navdušenjem. Zdi se, da tudi v kvačkanju vidijo nekaj dobrega, kar ima svoj namen. Seveda se zdi to včasih drugim naivno in na nek način tudi je – zato počnejo stvari, ki jih skoraj osem milijard ljudi ne. Vendar je to ognjenemu znamenju nepomembno, saj v prvi vrsti uživa zaradi svoje koristi: z elanom in navdušenostjo je njegovo življenje veliko lažje in zabavnejše. To je zanj bolj pomembno kot pametno ravnanje. Prav zato osebe, rojene v znaku Strelca, ne delujejo pametno, vendar so … po svoje.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam