fbpx

Osebe, rojene v teh znakih, so največji lažnivci!

Odnosi

Verjetno ni osebe, ki se ne bi vsaj enkrat v življenju zlagala, tistim, ki pa so rojeni v spodnjih znakih, pa je laganje sestavni del njihovega vsakdanjika.

Menijo, da je laganje lažji način, zato si izmišljujejo zgodbice skoraj za vsako malenkost.

Po pisanju Your Tango, so največji lažnivci rojeni v teh znakih:

Oven

Ovni zelo radi pretiravajo in to počnejo zelo dobro. Težko jih boste ujeli na laži in tudi, če jih boste, se vam ne bodo opravičili. Vedno se radi predstavijo v boljši luči, kot so, kar vključuje tudi cel kup izmišljenih stvari, ki se jim v življenju nikoli niso zgodile.

Dvojčki

Dvojčki lažejo, ker se jim v težkih okoliščinah ne da pregovarjati in se rajši izognejo resnici. Če je treba »resnico« še dodatno pojasniti, se ne bodo trudili, ampak bodo lagali naprej. Če jih boste ujeli v laži, se bodo samo smejali in vas obtožili, da tudi vi včasih, tako kot oni sami, lažete.

Vodnar

Vodnarji imajo na videz zelo trdo kožo, v resnici pa so pravi strahopetci. Ne marajo se soočati s težko resnico, zato jo blažijo z lažmi. Z njih laganje svojim ljubljenim ne predstavlja nobene težave, čeprav vedo, da jim to lahko škoduje. Na koncu dneva se nabere toliko laži, da tudi samo začnejo verjetni vanje.

Foto: Astrofame


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam