fbpx

Osebe, rojene v teh znakih, so največji strahopetci!

Odnosi

Tveganju se izognejo tudi takrat, ko ga ni.

Ljudje, rojeni v teh znamenjih, se bojijo vsakršnega konflikta, ne znajo poskrbeti zase in so zelo plašni.

 Prav tako so zelo slabi pri sprejemanju odločitev, saj vsak pritisk nanje slabo deluje. Po pisanju spletne strani Your Tango, so ti trije znaki največji strahopetci.

Dvojček

V tem znaku so rojene zelo nezaupljive osebe, ki jih ne bi želeli imeti za svoje šefe, saj nimajo zaupanja niti vase, kaj šele v druge. Ko bo treba sprejeti pomembno odločitev, jo bodo Dvojčki brez slabe vesti prepustili drugim, da sami ne bi odgovarjali za kakršne koli posledice

Tehtnica

Ko gre za kritiko in soočanja z resničnostjo, bi Tehtnice najrajši glave skrile v pesek in počakale, da “vihar” mine. Sovražijo soočanja in katero koli obliko konflikta, zato rajši trpijo, kot da zberejo dovolj poguma in povedo, kaj si v resnici mislijo.

Riba

Osebe, rojene v znaku Ribe odpustijo vsem, ker se bojijo sovražnikov. To je razlog, zakaj jih mnogi izkoriščajo, vendar Ribe nikoli ne bodo spregovorili o krivici, ampak jo rajši prevzamejo nase. Tako kot Dvojčki bodo tudi osebe, rojene v znaku Ribe vedno raje prepuščali odločanje drugim, saj si težko opomorejo od kritike in neuspeha.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam