fbpx

Osebe, rojene v TEM znaku, so najbolj narcisoidne, sebične in govorijo samo o sebi!

Lifestyle

Lev je kralj astroloških znakov, zato druge pogosto obravnava kot svoje kmete.

To je najbolj sebičen horoskopski znak, katerega največja želja je, da je v središču pozornosti. Ta želja je velikokrat izpolnjena, vendar se izkaže, da je lahko to tudi dvorezni meč.

Številni Levi so pripravljeni na vojno epskih razsežnosti, saj ne sprejmejo nauka #SharingIsCaring, piše Danny Larkin v svoji kolumni Astro Roast.

Levi so vedno presenečeni, ko jih kritizirajo zaradi zasvojenosti s pozornostjo. Resnično verjamejo, da vsem delajo uslugo, ko pripovedujejo zgodbe iz svoje preteklosti, predstavljajo svoje ambiciozne načrte in drzne vizije. Zato se ljudje okoli njih kmalu začnejo dolgočasiti. Medtem ko Lev igra glavno vlogo pri vsakem druženju, se lahko ostali zadovoljijo le s stranskimi vlogami.

Vedno v središču pozornosti

Osebe, rojene v znaku Leva, so prepričane, da se razpoloženje v družbi bistveno dvigne, ko stopijo na sceno. Ne zavedajo se, da pogosto gredo drugim na živce. Okolici Lev ni vedno navdih za svetlo prihodnost.

Levi se lahko prepirajo s prijatelji, jezijo sodelavce in prekinjajo ljubezenske zveze, saj nenehno obračajo pozornost nase.

Tudi ko drugi predlagajo spremembo teme, se bodo Levi še naprej pogovarjali o sebi in se čudili, zakaj jim okolica ne daje dovolj pozornosti.

Leve bo presenetilo le dejstvo, da kdo drug izpostavi svoje težave, ne njihove.

Prepričani so, da je le vodstveni položaj dovolj dober

Levi so na delovnem mestu prepričani, da ne dobijo dovolj pohval in priznanj za opravljeno delo. Nekaterim je edina zahvala, ki jo potrebujejo, plača, Leve pa je treba še dodatno pohvaliti in počutijo se užaljene, če se tega ne stori.

Na delovnem mestu imajo tudi težave, saj menijo, da bi bilo bolje, če bi bili oni šefi. Svojega prepričanja pred šefom ne poskušajo niti prekrivati.

Kaj pa ljubezen?

Podobni so tudi v ljubezenskih zvezah. Vedno želijo biti glavni. Vedno bodo izbrali restavracijo, se odločili, kdaj boste šli in kdaj se vrnili domov in kaj boste na zmenku počeli.

Menijo, da lahko za partnerja skrbijo bolje kot vsi drugi. Za partnerjeve prijatelje in družino se največkrat ne zmeni.

So zelo karizmatični, vendar se zaradi tega pogosto znajdejo v težavah. Velikokrat svojo karizmo uporabljajo zato, da bi se iz težav izvlekli, namesto da bi ljudi očarali.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam