fbpx

Osebe, rojene v tem znamenju, so najbolj romantične duše

Odnosi

Kar priznajte, ko pomislite na največje romantike med horoskopskimi znamenji, vam skoraj zagotovo najprej ‘padeta’ na pamet Rak in Ribi, ki slovita kot najbolj ‘občutljiva’ znaka. A se motite!

Da ni vse, kar velja kot nekakšna ‘splošna resnica’, avtomatično res, nam dokazujejo astrologija in strokovnjaki za tovrstne ‘nebesne’ vede, ki pravijo, da so v izkazovanju ljubezni in romantičnih gest najboljši pripadniki zodiakalnega znamenja, ki morda po krivici slovi kot najbolj neresno in najbolj razuzdano.

Zanimivo, kajne? No, tudi mi smo ostrmeli od presenečenja, ko smo izvedeli, da je najbolj romantičen horoskopski znak – Lev! Čeprav Levi in Levinje tudi sami brez težav priznajo, da so zelo egocentrični in nagnjeni k avanturam, so osebe, rojene v tem znamenju, obenem ljudje, katerih srce je polno ljubezni do soljudi. Preprosto obožujejo druge in so pripravljeni dati vse od sebe, da bi se tisti, ki ga oz. jo ljubijo, počutil/a kar se da najlepše.

So zelo skrbni do drugih in pozorni poslušalci tudi takrat, ko mislite, da vas niso slišali in se bodo potrudili, da izpolnijo vaše sanje ter tudi najbolj ‘nore’ želje. Levi so namreč izjemno predani, morda najbolj med vsemi horoskopskimi znaki. Vse dokler se jim ne izneverite ali izdate njihovega zaupanja, vam bodo dokazovali svojo privrženost, zvestobo in ljubezen.

Tudi kot prijatelji imajo enake kakovosti in so svojim bližnjim zelo privrženi ter zanje storijo vse, kar lahko. Če torej iščete največje romantike in najboljše ter najzvestejše prijatelje, se ozrite za Levom oziroma Levinjo.

D. S.

Foto: Dana Elise Photography, Birchfield Manor Blog, PikWizard


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam