fbpx

Osnovni kosi, ki so temelj za odličen modni slog Meghan Markle

Moda

Ne glede, ali vojvodinjo Sussex obožujete, ali vam gre že malce na živce, se najbrž strinjate, da je Meghan postala svojevrstna modna ikona.

Čeprav je njen modni slog omejen zaradi številnih obveznosti, ki jih je dobila z vstopom v angleško kraljevo družino in je hkrati pogosto tarča kritikov zaradi neprimernih oblačil, kot so kavbojke ali obleke brez rokavov, njene kombinacije vedno pridejo do izraza.

Kose, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, imate verjetno že v svojih omarah, če pa jih še nimate, njihovega nakupa ne boste obžalovali, saj jih lahko kombinirate na neskončno načinov, odvisno ob vašega lastnega sloga in priložnosti.

Poglejte si, kateri kosi so osnovni, na podlagi katerih lahko posnemate slog Meghan Markle.

Nude salonarji

Obsedenost z nude salonarji temelji na dejstvu, da (zaradi barve, ki je podobna koži) optično podaljšajo noge. Če to ni dovolj velik razlog, da zanje naredite prostor v omari, potem res ne vemo, kaj bi bil lahko.

Trenčkot

Trenčkoti oziroma balonarji so bili do zdaj rezervirani za jesen in pomlad, glede na globalno segrevanje našega planeta, pa sklepamo, da bomo v prihodnosti debele puloverje in volnene plašče pozimi zamenjali s trenčkotom.

Midi obleka

Drznili se bomo razglasiti, da je midi obleka primerna za čisto vse priložnosti, razen seveda športnih aktivnosti. V vsakem primeru jo lahko nosite ves čas, kar je dober razlog, da jo kupite, tudi če spadate med najbolj racionalne zapravljivke.

Velika sončna očala

Velika sončna očala vas bodo rešila v mnogih situacijah; če ste neprespane, želite preživeti dan na soncu ali nočete, da vam kdo prebere misli. Z drugimi besedami: vedno pridejo prav!

Klasični sako

Ne vemo, ali imamo rajši klasični sako v casual komabinacijah ali bolj v elegantnih. Dejstvo pa je, da ga lahko kombinirate s preprostimi hlačami, elegantnimi krili, kavbojkami za dnevne priložnosti. Za večerne priložnosti pa ga samo ležerno ogrnite okoli ramen.

Foto: Pinterest, Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam