fbpx

Otvoritev trgovine z otroško konfekcijo Mini By Modiana

Dogodki, Zanimivosti

V Mercator centru Koper so slovesno odprli novo trgovino z oblačili za najmlajše, Mini by Modiana.

V četrtek 10. aprila ob 11. uri v Mercator centru Koper je član uprave Mercatorja g. Igor Maroša slavnostno odprl trgovino z otroško konfekcijo Mini By Modiana.

Ob tem je povedal:
“Veseli smo, da lahko v teh zahtevnih časih odpiramo trgovino in omogočimo delovna mesta, sočasno pa našim kupcem, ki Modiano poznajo predvsem po ženski in moški konfekciji, ponudimo tudi nekaj več za njihove oziroma naše najmlajše.

Ponudba za otroke je sicer že prisotna v številnih Modianinih trgovinah širom Slovenije, kot samostojna prodajalna pa je Mini by Modiana tukaj v Kopru prva, kar nas še posebej veseli, saj je ravno ta letni čas na Obali za mnoge najlepši.

Ponudba v trgovini Mini by Modiana je zelo pestra in namenjena starosti od 0 do 12 let, izbirali pa boste lahko med izdelki danske blagovne znamke NAME IT, dobavitelja, ki je s svojo ponudbo prisoten tako v Evropi, Bližnjem vzhodu, Aziji in Kanadi.

Ponudba je pestra, predvsem pa bodo mamice našle veliko modnih kosov oblačil, ki bodo v garderobo vaših malčkov prinesli svežino, kvalitetne materiale in preprosto vzdrževanje.”

mini1

Jože Ban, direktor maloprodaje Modiana, Mojca Briščik, pomočnica izvršne direktorice Modiana, Igor Maroša, član uprave Mercatorja, Mitja Zrim, direktor komerciale Modiana

mini2
Igor Maroša, član uprave Mercatorja in Indira Kurbašić, poslovodja trgovine Mini by Modiana

mini3
Trgovina Mini by Modiana

Vir: Modiana


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam