Ovitki za telefone kot darilo – ideje za posebne priložnosti in praznike

27. maj 2024
Powered by:
Ovitki za telefone kot darilo – ideje za posebne priložnosti in praznike

Ovitki za telefone kot darilo – ideje za posebne priložnosti in praznike

27. maj 2024
Foto: Mobimania

Ovitki za telefone so postali mnogo več kot le zaščita za naše mobilne naprave. So izraz stila in individualnih preferenc. Zakaj ne bi torej izkoristili te možnosti in ob posebni priložnosti podarili nekaj tako izvirnega?

Preverite, zakaj so ovitki za telefone, še posebej ovitki po naročilu, lahko popolno darilo za vsako priložnost. Odkrijte raznolike materiale in dizajne ter kako lahko ovitki po naročilu dodajo prav posebni pečat!

Ovitek za telefon je praktično in izvirno darilo!

Ovitek za telefon je darilo, ki je hkrati praktično, lepo in osebno. V današnjem času, ko ima skoraj vsakdo pametni telefon, je zaščita teh naprav namreč ključnega pomena.

Kako ovitki varujejo telefone?

  • Zaščita pred padci (absorbirajo udarce in zmanjšajo možnost poškodb ob padcu)
  • Preprečevanje prask (varujejo pred praskami na hrbtni strani in robovih telefona)
  • Ohranjanje čistoče (zmanjšajo nabiranje prahu in umazanije na telefonu)
  • Zaščita pred vlago (nekateri ovitki ponujajo dodatno zaščito pred vlago in tekočinami)
  • Izboljšan oprijem (ovitki povečajo oprijem, kar zmanjšuje možnost zdrsa iz rok)
Foto: Mobimania
Foto: Mobimania

Ovitki pa niso le zaščitna plast, temveč tudi modni dodatek, ki lahko izraža individualnost.

Če ovitek za telefon izberete za darilo, to kaže na to, da ste zelo premišljeno izbrali nekaj, kar bo obdarovanca spremljalo vsak dan. Ne glede na to, ali gre za ovitke za Samsung, iPhone ovitke ali ovitke za katero drugo znamko, vsak bo vesel novega dodatka, ki mu bo nudil zaščito in polepšal njegovo mobilno napravo.

Materiali in dizajni za vsak okus

Ovitki za telefone so na voljo v mnogih materialih in dizajnih, zato izbira popolnega za vsak okus ne bi smela biti težka.

Materiali

Termoplastični poliuretan (TPU) je mešanica plastike in gume. Je zelo prilagodljiv in vzdržljiv material ter priljubljena izbira za ovitke. TPU ovitki so na voljo v različnih barvah in zaključkih (mat ali sijajni) ter so enostavni za čiščenje. Zaradi svoje vzdržljivosti in možnosti absorbiranja udarcev so tovrstni ovitki za Samsung in iPhone ovitki odlični za aktivne uporabnike, ki potrebujejo zanesljivo zaščito, in za tiste, ki cenijo estetsko privlačne dodatke.

Silikon je prilagodljiv, trpežen in enostaven za čiščenje, kar ga naredi eno izmed najbolj priljubljenih izbir za ovitke. Na voljo so v različnih barvah, kar omogoča, da se ujemajo z barvno shemo vašega telefona. So mehki in prijetni na otip, zato so odlična izbira otroke, saj so dovolj trpežni, da prenesejo vsakodnevno uporabo, vendar ne tako debeli, da bi bili težki.

Guma je trpežna in prilagodljiva ter nudi dober oprijem. Gumijasti ovitki ščitijo telefon pred udarci in praskami ter dobro absorbirajo udarce. So enostavni za oprijem, kar zagotavlja udobje vaših rok, hkrati pa še vedno omogočajo dober oprijem na vseh površinah. Gumijasti ovitki za telefon so odlični za tiste z aktivnim življenjskim slogom in za vse, ki cenijo udoben in varen oprijem telefona.

Usnje je dobra izbira, če želite podariti trpežen in zelo eleganten ovitek. Je dražje od drugih materialov, vendar ponuja vrhunski videz in občutek. Usnjeni iPhone ovitki in ovitki za Samsung so sicer nekoliko bolj ranljivi za praske. Primerni so za poslovneže in profesionalce, ki želijo eleganten in prefinjen videz.

Les je trpežen in robusten. Leseni ovitki za telefon so odlični za ljubitelje narave in trajnostnega videza ter za tiste, ki želijo unikaten in naraven videz svojega telefona.

Dizajni

Dizajni segajo od minimalističnih enobarvnih ovitkov do živahnih vzorcev in umetniških del. Ovitki po naročilu omogočajo tudi izbor ovitka s posebnimi, najljubšimi motivi obdarovanca, naj bo to narava, abstraktna umetnost, priljubljeni filmski junaki, citati, fotografije. Možnosti so skoraj neskončne.

Ovitki po naročilu – za resnično personalizirano darilo

Če želite, da je darilo resnično unikatno, so ovitki po naročilu naravnost odlična izbira. Personalizirani ovitki za telefone omogočajo, da darilu dodate osebni pečat, recimo s fotografijo, imenom ali posebnim citatom.

Ovitki po naročilu so še posebej primerni kot darilo za posebne priložnosti, denimo za rojstni dan, obletnico ali druge posebne praznike.

Foto: Mobimania
Foto: Mobimania

Predstavljajte si nasmeh na obrazu vaše mame, ko bo prejela ovitek s fotografijo vašega zadnjega družinskega izleta, babice, ki se bo ob pogledu na ozadje telefona razveselila obrazov ljubkih vnukov, veselje vašega prijatelja, ki bo prejel ovitek z motivom njegovega najljubšega benda s pripisom citata, ki ga spominja na vas. Takšna darila niso le praktična, temveč tudi osebna in čustvena.

Ne glede na to, ali boste obdarjenca razveselili z ovitkom za Samsung, iPhone ovitkom ali ovitkom za kakšen drug model, izbrali boste odlično darilo. Ovitek za telefon je darilo, ki ga bo vsak cenil. Še posebej, če bo to ovitek po naročilu – vsak, ki prejme takšno darilo, bo vedel, da ste se potrudili in izbrali nekaj edinstvenega ter nekaj, kar mu bo vsak dan prišlo prav.

Style. Več novic