fbpx

Padec dneva: Bella Hadid obeležila modno revijo Michael Korsa s padcem

Moda, Novice, Prva stran

Glavna tema današnjih modnih in rumenih revij.

Sekunda padca, ki ji je sledila popolna prevlada na njeni prvi reviji za modnega oblikovalca. Čeprav jih redko vidimo, so padci in nesreče na modni brvi, vedno pričakovani in prav nič nenavadni, saj so se dogajali tudi najboljšim. Spomnimo se samo Candice Swaenpoel, kako je lansko leto prav na tednu mode padla na reviji hiše Givenchy.

Ne glede na to, koliko časa so dekleta v svetu manekenstva, začetnice ali veteranke, nikoli ne morejo računati na to, da bodo vedno suvereno hodile pred nekaj sto ljudmi v petkah, visokih 20 centimetrov ter oprijeti obleki. Poleg tega je to zelo zahtevno občinstvo, mediji, fotografi, modni poznavalci, ki komaj čakajo, da se kakšnemu dekletu (še posebej, če se pišeš Hadid) zgodi padec, da se ob tem škodoželjno nasmehnejo.

bella-hadid-falls-michael-kors-04-w710-h473-2x

Prav to se je zgodilo mladi in zelo popularni Belli Hadid, ki je med drugim tudi Diorjev lepotni obraz in je bila razglašena na model leta. Bella je med modno revijo Michael Korsa zelo nesrečno padla in nas ob tem spomnila, da ima tudi ona težave (tako kot druge ženske) težavo z ravnotežjem, kadar se sprehaja v vrtoglavih petkah in oprijeti obleki.

1609141947-oops-bella-hadid-takes-spill-on-the

Kot prava profesionalka je Bella, obkrožena s šokantnimi in privoščljivimi pogledi, zelo hitro vstala, se nasmehnila in nadaljevala s sprehodom po brvi. Konec koncev je bila Bella, poleg Joan Smalls in Taylor Hill, ena izmed najbolj zvezdniških manekenk na brvi.

bella-hadid

 

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam