fbpx

Padle zvezde: Dolga leta gradili kariero in jo uničili v trenutku

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Pravijo, da je za slavo potrebnih samo pet minut in ravno toliko za uničenje.

Čeprav številni svojo kariero gradijo leta in leta, gredo stvari lahko zelo hitro po zlu. Kdo so ti slavni, ki so uničili ves svoj trud, si oglejte v nadaljevanju:

Lindsay Lohan

Svojo kariero je začela že s tremi leti in najbolj se je spomnimo kot deklice iz filma Past za starše. Kot kaže pa je v past, imenovano kriminal in odvisnost, padla tudi sama, saj so jo že nekajkrat aretirali in ji odpovedali številna filmska snemanja. Lindsay po propadu kariere načrtuje odprtje lifestyle spletne strani in kdo ve, mogoče ji tokrat uspe!

Chris Brown

Vse se je začelo leta 2009, ko je v javnost prišla zgodba o pevčevem fizičnem nasilju nad njegovo takratno spremljevalko, mega zvezdnico Rihanno. Po škandalu je Chris izgubil nekaj že podpisanih pogodb z diskografskimi hišami, zaradi česar je njegova kariera začela strmo padati. Nekaj let kasneje je ponovno izgubil nadzor nad seboj in razbil okno na newyorški zgradbi Times Square. Zdi se, da v tem primeru volk dlake ne menja …

Charlie Sheen

Znani igralec je s svojimi izbruhi in odvisnostjo od droge uničil kariero v sekundi. Konec njegove kariere je bila odpoved v priljubljeni seriji Dva moža in pol, v kateri je bil glavna zvezda. Žal pa se tudi po odpovedi ni umiril, saj je začel objavljati tvite in video posnetke, s katerimi je žalil svoje nekdanje sodelavce. Tuja nam ni niti bizarna zgodba, da je z ženskami spal brez zaščite, kljub vednosti o pozitivnemu HIV testu.

Britney Spears

Pevka, ki se jo najbolj spomnimo po tem, da je bila največja najstniška senzacija, ni več tako popularna, kot je nekoč bila. Svoj šarm, ki jo je nekoč krasil, je izginil skupaj z njenimi lasmi, ki si jih je pobrila, nato pa je bila še prisilno odpeljana na psihiatrično zdravljenje. V času, ko si je pobrila lase, si je omislila še dve tetovaži, mojstru tetoviranja pa zaupala, da se je za odstranitev las odločila, ker ni več želela, da se jih dotikajo. Kljub temu, da si je Britney zdravstveno opomogla in nadaljevala s pevsko kariero, pa moramo priznati, da so njeni dnevi največje slave že zdavnaj minili.

Macaulay Culkin

Igralec, ki vam vsako leto polepša božične praznike s filmom Sam doma, si je že v zgodnji mladosti uničil kariero. Vse se je začelo, ko so ga ujeli z marihuano, nato pa je njegova odvisnost od heroina postala znana tudi javnosti. Mnogi so njegovo zasvojenost pripisali ločitvi staršev in očetovemu nenehnemu pretepanju. Kljub temu pa je danes Macaulay videti veliko bolje, kar lahko pripišemo tudi njegovemu dekletu Brendi Song. Pred tem je bil nekaj let v zvezi z igralko Milo Kunis.

 

Foto: Pinterest, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam