Pamela Anderson oblekla seksi različico svojih slavnih kopalk

02. februar 2023

Pamela Anderson oblekla seksi različico svojih slavnih kopalk

02. februar 2023

Zvezdnica se je po rdeči preprogi premiere svojega novega dokumentarnega filma sprehodila v vroči rdeči obleki, s katero je spomnila na svoje dni “reševanja iz vode”.

Pamela Anderson je vedela, kaj mora obleči za premiero novega dokumentarnega filma Pamela, a Love Story, ki je že na voljo na Netflixu. Izbrala je sicer preprosto dolgo obleko z naramnicami, a odtenek rdeče je tisti, ki je požel vso pozornost.

Igralka se je namreč odločila za natanko takšno rdečo, ki je zaznamovala najslavnejše kopalke iz 90. let prejšnjega stoletja – kopalke iz serije Obalna straža, ki jo je izstrelila med zvede.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na dogodku sta jo spremljala sinova Brandon Thomas Lee in Dylan Jagger Lee, ki svojo mamo glasno podpirata pri tem, da s svetom deli svojo zgodbo. Poleg dokumentarnega filma je namreč izšla še knjiga z njenimi spomini, z naslovom Love, Pamela.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pam se je za izpoved odločila, ker je pred nekaj meseci izšla serija Pam & Tommy, ki se osredotoča na slavni domači videoposnetek seksa, ki ga je posnela z nekdanjim možem Tommyjem Leejem. Pamela se s serijo ni strinjala, niti ni želela sodelovati pri njej. Ker so jo vseeno posneli, se je odločila, da sama pove svojo zgodbo – v obliki knjige in dokumentarca.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic