Ben Affleck otožen v Los Angelesu, J. Lo pa …

22. junij 2024

Ben Affleck otožen v Los Angelesu, J. Lo pa …

22. junij 2024
Foto: Profimedia

J. Lo si žvižga vesele pesmice …

Pred tremi leti sta Ben Affleck in Jennifer Lopez z romantičnimi posnetki s Caprija razveseljevala svoje oboževalce, ki so skakali do stropa, ko se je razvedelo, da je par ljubezni po 20 letih dal novo priložnost. Leta 2022 sta se zvezdnika poročila, sedaj pa naj bi bila tik pred ločitvijo. J. Lo se je vrnila v Italijo … Sama.

Govorice, da je zakon v ogromni krizi, so se začele že kmalu po poroki, ko je bilo videti, kot bi imel Ben vsakič, ko mora z ženo v javnost, prebavne težave. Igralec je tako mrko gledal predse, da je mnoge resno zaskrbelo zanj.

Jennifer je morala v številnih intervjujih odgovarjati na vprašanje, kaj se dogaja z njenim soprogom, in zatrjevati, da je srečen in da z njim ni nič narobe …

Foto: Instagram @jlo

Pa je bilo to res? Pred dnevi so mediji pisali, da se je Jennifer nehala boriti za svoj zakon, ker je Ben ves čas tako negativno nastrojen. Da je lepotica morda res vrgla puško v koruzo, bi lahko dokazovala fotografija, ki je ta teden nastala v Italiji. Lopezova se namreč brez soproga sonči na Amalfijski obali. V svojih rumenih kratkih hlačah in rumenem nedrčku ni bila videti prav nič žalostna.

In kaj medtem počne Ben, ki se je v zadnjem času po Los Angelesu sprehajal le še s sklonjeno glavo? S sinom Samom se na motorju podi po mestu.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Irena Kolar

Style. Več novic