fbpx

Partnerju ni več do seksa

Odnosi

Večina moških obožuje spolnost in nemalokrat slišimo pripombe z njihove strani, da ženam ali partnerkam po določeni starosti ni več do intime.

Večina moških obožuje spolnost in nemalokrat slišimo pripombe z njihove strani, da ženam ali partnerkam po določeni starosti ni več do intime. Nemalokrat si zato poiščejo zabavo drugje. Naša bralka pa nam je zaupala, da je v njenem primeru ravno obratno …

“Oba sva ločena, on enga otroka, jaz dva…..skupaj sva, da si malo popestriva čas…zveza je še dokaj sveža (cca 6 mesecev), ampak sex je katastrofa….na začetku kak mesec dva je še bilo ok, sedaj pa imam filing kot da ga dobesedno vedno silim. Kot da se sexa samo meni, on mi potem ustreže, pa še to je vse skupaj ena velika žalost.

Povsod berem in poslušam kako so tipi potrebni, kako radi sexajo, večina se jih pritožuje, ker njihove ženske ne želijo sexati….pri meni pa obraten primer. Jaz bi, on očitno nezainteresiran.

V čem je problem?

Sem ga že spraševala, pa skozi nekaj muti, nobenega pravega jasnega odgovora ne dobim od njega. Prav tako sem mu že rekla, da se ne rabi siliti, da je z mano, ampak vedno reče, da se ne sili, da si želi biti….a dejanja kažejo obratno. Ne razumem.

Odgovori tako moških, kot žensk so nas kar malce presenetili. Vas zanima, kaj so povedali? Preberite jih TUKAJ.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam