fbpx

Paula’s Choice tudi v Sloveniji

Lepota, Novice, PR novica

Vsi izdelki Paula’s Choice so že na voljo na spletni strani: www.paulaschoice.si

Svetovno priznana kozmetična blagovna znamka za nego kože Paula’s Choice je na voljo tudi na slovenskem tržišču. Za to inovativno znamko se skriva ime Paula Begoun, ustanoviteljica in inovatorka kozmetične linije za nego kože.

Paula Begoun, rešiteljica naše kože, je v ZDA poznana pod imenom »Cosmetic Cop« ali po naše »Policistka za kozmetiko«. Zahvaljujoč njenemu delu je v kozmetični industriji postala priznana strokovnjakinja, ki s svojim konceptom dela zastopa stran potrošnikov. Karizmatično kozmetično gurujko so že večkrat gostili na CNN-u in v televizijskih oddajah, kot so Oprah Show, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View in Dr. Oz.

Paula Begoun

Paula Begoun

Leta 1995 lansirala lastno linijo izdelkov za nego kože Paula’s Choice, v kateri je združila leta raziskovanja in izobraževanja na področju kozmetike. V liniji je uporabila le preverjene sestavine, ki skrbijo za mladostno in sijočo kožo, brez gub in aken. Izdelki Paula’s Choice so dokazano učinkoviti v boju proti aknam, gubam, rozacei, občutljivi, suhi in mastni koži z ogrci, koži s pigmentnimi madeži in poškodbami od sonca.


Paulas_Choice_Cleansers_Water

Paula’s Choice v svetu slovi kot kozmetika, ki koži daje natanko tisto, kar potrebuje. Iz široke palete sestavin lahko izbirate med močnimi antioksidanti, kot so retinol, vitamin C in hialuronska kislina, ter izdelki za regeneracijo kože z alfa in beta hialuronsko kislino v ravno pravšnji koncentraciji. Izdelki za nego kože Paula’s Choice vsebujejo sestavine vrhunske recepture, ki temeljijo na zanesljivih in javno objavljenih raziskavah o negi kože. Izdelki Paula’s Choice ne vsebujejo nepotrebnih sestavin, kot so umetne dišave in barvila, ki škodujejo vaši koži.

Vsi izdelki Paula’s Choice so na voljo na spletni strani: www.paulaschoice.si

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam