fbpx

Pavitri – prstan, ki ga izdeluje le ena zlatarka

Lifestyle, Novice, PR novica

Ste že slišale za prstan, ki tistemu, ki ga nosi, prinese bogastvo na vseh področjih?

Ste že slišale za prstan, ki tistemu, ki ga nosi, prinese bogastvo na vseh področjih? Gre za poseben prstan z imenom Pavitri, ki ga lahko pri nas dobimo le pri eni zlatarki.

»O prstanu in njegovi moči mi je povedala prijateljica, ki se ukvarja z djotišem oziroma tako imenovano vedsko astrologijo. Odkrila ga je iz sanskrta, klasičnega indijskega jezika, in o njegovem posebnem vplivu zaupala le meni,«

pripoveduje zlatarka Vladimira Fink Pavlin, ki v svojih zlatarnah Aura in Karat v Novem mestu ter Črnomlju edina v Sloveniji izdeluje ta unikaten kos nakita.

Njegove izdelave se loti ob točno določenih dnevnih v mesecu, glede na položaj planetov, nato ga še energizira na prav tako tri točno določene dneve v mesecu, odvisno od položaja lune. »Vsi so namreč narejeni iz enake količine materiala, kar pomeni, da so manjši prstani debelejši, večji pa tanjši. Vsak prstan tudi zavijemo z namenom, da preprečimo njegov stik z drugimi ljudmi,« še doda znana novomeška zlatarka, ki ji stranke z veseljem pripovedujejo zanimive zgodbe o tem, kako jim je prstan Pavitri spremenil življenje na bolje.

Pred kratkim ji je ena od prijateljic, za katero so izdelali prstan, zaupala, da ima zdaj veliko več dela in ljubezni. Ko je ta posebni kos nakita začela nositi, so zacveteli tudi njeni nepremičninski posli.

»Znanki, ki prstan nosi že dlje časa, pa je uspelo v nagradni igri zadeti prvo nagrado, ki je bila osebni avtomobil. Njeno veselje je bilo seveda nepopisno,«

nam je še dejala Fink Pavlinova.

A da ta svojevrsten prstan deluje, ga je treba nositi na prstancu desne roke, enkrat na mesec pa tudi očistiti.

»Čistimo ga ob polni luni v raztopini vode in himalajske soli,«

svetuje znana novomeška zlatarka, ki se z zlatarstvom ukvarja že več kot četrt stoletja.

»V svojih rokah sem držala že ogromno kilogramov nakita in nikoli se ga ne naveličam gledati,«

nam še zaupa Fink Pavlinova, ki je ponudbo nakita v svojih zlatarnah, v kateri izstopa prstan za bogastvo, nedolgo nazaj prva v Sloveniji dopolnila še z zanimivimi kosi azijsko-arabskega nakita. Med njimi še posebej izstopajo večdelni prstani, ki zaobjamejo več prstov hkrati.

V njenih zlatarnah v Novem mestu in Črnomlju pa so znani tudi po tem, da imajo v ponudbi več kot 500 različnih kosov poročnih prstanov.

 

Foto: Boštjan Pucelj


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam